آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۹۶۵۳

توضیح وزارت علومی‌ها درباره اختلاس ۳۲ میلیاردی صندوق رفاه

معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان در خصوص اختلاس ۳۲ میلیارد تومانی صندوق رفاه گفت: این موضوع از طریق مراجع قضایی و ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی در حال پیگیری است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»،مجتبی صدیقی معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان در حاشیه سومین گردهمایی روسای مراکز بهداشت دانشگاه‌ها و در جمع خبرنگاران در خصوص اختلاس ۳۲ میلیاردی صندوق رفاه گفت: صندوق رفاه قطعا توضیحات لازم را ارائه می‌دهد و در دوره گذشته در بخش‌های سرمایه گذاری متاسفانه کنترل‌های لازم صورت نگرفته است.


رئیس سازمان امور دانشجویان ادامه داد: در دوره گذشته برخی قرارداد‌ها واقعی نبوده و علی رغم اینکه ضمانت بانکی گرفته شده در برخی از شرکت‌ها این کار سوری انجام شده و واقعی نبوده و به همین دلیل بازگشت سرمایه با مشکل مواجه شده است.


وی افزود: اصل پول ۳۲ میلیارد تومان بوده است و از یک سال و نیم گذشته تاکنون پیگیری‌ها آغاز شده و پرونده در مراجع قضایی به جریان افتاده است.


صدیقی در ادامه بیان داشت: مراکز قضایی رای را به نفع صندوق رفاه اعلام کردند و همچنین ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی نیز موضوع را دنبال می‌کند.


معاون وزیر علوم خاطر نشان کرد: پیگیری‌ها در این خصوص به صورت قضایی در حال انجام است.

 

صدیقی در ادامه در خصوص یارانه غذایی دانشجویان گفت: فاصله قیمت غذایی دانشجویان با سقف تعیین شده زیاد است و در حالی که غذای تمام شده برای دانشگاه بین ۴ تا ۵ هزارتومان است اما میانگین قیمتی که دانشجویان می‌پردازند ۷۵۰ تومان است که این موضوع باعث می‌شد که هم دانشجویان و هم دانشگاه ناراضی باشند.

 

وی افزود: در همین راستا سعی کردیم تا در برنامه ششم توسعه بازگشت یارانه غذایی دانشجویان را داشته باشیم.

 

رئیس سازمان امور دانشجویان تصریح کرد: اغلب دانشجویان ما تمایل دارند حتی پول بیشتری پرداخت کنند اما کیفیت غذایی بهتری را دریافت کنند و در همین راستا نیز در برنامه اغلب دانشگاه‌ها رستوران‌های آزاد دانشجویی در نظر گرفته شده که با این حال باز هم قیمت آن نسبت به بیرون پایین تر است اما در برخی دانشگاه‌های کوچک اقتصادی نبوده و موثر نشده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار