مهدی عرب در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص انتخابات اعضای دانشجویی شورای نظارت بر نشریات دانشجویی گفت: بیشترین ابهام در این انتخابات در خصوص دانشگاه تهران بود که سه مورد تخلف آن محرز بوده است و با توجه به بررسیها این تخلفات حقیقت داشته است.
وی تشریح کرد: تعداد نمایندگان دانشگاه تهران حدود 23 نفر بود،در صورتی که طبق قانون تعداد نمایندگان بسته به فعالیت نشریات مشخص میشود و وجود 23 نماینده یعنی دانشگاه تهران چیزی در حدود 360 نشریه داشتهاند که این قضیه دور از ذهن و غیرقابل قبول بوده است.
مدیر مسئول نشریه سلام در دانشگاه تفرش اضافه کرد: نوع انتخاب نمایندهها دیگر ابهام این انتخابات بود؛ چرا که در ماده 14 قانون انتخابات عضو کمیته ناظر بر نشریات تعداد افراد باید بسته به تعداد آرا و با اولویت باشند ولی این افراد سلیقهای انتخاب شدند.
وی در ادامه بیان داشت: طی تحقیقاتی که ما انجام دادیم این افراد همگی به صورت سلیقهای انتخاب شدند پذیرش این افراد در روز انتخابات قبل از شروع انتخابات بوده و آنها چند دقیقه قبل از شروع پذیرش شده بودند، رای داده بودند و محل انتخابات را ترک کردند، در حالی که پذیرش ساعت مشخصی دارد و کاملا مشخص است که این یک حرکت هماهنگ شده است.
عرب در پاسخ به اینکه آیا اعتراضات خود را به مسئولان ابلاغ کردهاید گفت: من شخصا شفاها در سالن اجلاس و کتبا با جمعی از دانشجویان به مسئولان این اعتراضات را رساندیم اما مسئولان همایش مشکل را به مسئولان دانشگاه تهران واگذار کردند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: این سخنان اصلا منطقی نیست چون آنها باید نظارت داشته باشند و این نوع انتخاب انتخابی مورد دار است و وزارت علوم میتواند این مسئله را بررسی کند.