آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۲۴۶۴
معاون مرکز زمین شناسی و اکتشافات معدنی شمال شرق کشور:

نیازمند ظرفیت لازم جهت توسعه جاذبه‌های علوم زمین شناسی هستیم

معاون مرکز زمین شناسی و اکتشافات معدنی شمال شرق کشور تاکید کرد: نیازمند ظرفیت لازم جهت توسعه جاذبه‌های علوم زمین شناسی هستیم.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، جعفر طاهری امروز در نهمین همایش انجمن دیرینه شناسی ایران که در دانشکده علوم پایه دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است، گفت: در چند سال گذشته بر اساس برنامه‌های توسعه درصدد ایجاد پارک موزه‌ای برای جاذبه‌های علوم زمین برآمدیم که خوشیختانه به تصویب رسید و امروز در حال ساخت است.

 

وی با اشاره به این‌که جهت ساخت این پارک موزه دو رسالت را دنبال می‌کنیم، تصریح کرد: معرفی جاذبه‌های علوم زمین و کمک به توسعه آنان در میان جامعه و کمک به گردآوری این نمونه‌ها رسالت این پارک موزه می‌باشد.

 

معاون مرکز زمین شناسی و اکتشافات معدنی شمال شرق کشور با بیان این مطلب که موزه لندن حدود ۷۴ میلیون نفر بازدید کننده دارد، خاطرنشان کرد: در این موزه حدود ۷۰ میلیون نمونه وجود دارد که از این میزان ۹ میلیون نمونه در رابطه با علوم زمین است.

 

طاهری ببا تاکید بر این‌که نیازمند ظرفیت لازم جهت توسعه جاذبه‌های علوم زمین شناسی هستیم، ادامه داد: در مرکز زمین شناسی و اکتشافات معدنی شمال شرق کشور ۳۰ هزار نمونه وجود دارد که ۱۱ هزار نمونه سال گذشته به این مرز اهدا شد.

 

وی یادآور شد: ایجاد فضای فیزیکی مناسب، گردآوری حجم قابل توجهی از نمونه‌های مختلف، حضور نیروی فعال، بالا بودن پتانسل حضور متخصصین علمی در منطقه و تنوع اقلیم‌های زمین شناسی منطقه از جمله مزیت‌هایی است که این مرکز از این برخوردار است.

 

معاون مرکز زمین شناسی و اکتشافات معدنی شمال شرق کشور خاطرنشان کرد: ارتقاء کمی و کیفی آموزش‌ها، پیشگیری از نابودی تدریجی مستندات علوم زمین، فراهم شدن امکان بازنگری نتایج بررسی‌های علمی، کاهش خطای تشخیص و حرکت در مسیر مرجعیت علمی از جمله نتایج تاسیس چنین مرکزی است.

 

طاهری در پایان تاکید کرد: آمادگی نگهداری از نمونه‌های علوم زمین شناسی را داریم و امید است اساتید و اندیشمندانی که در کشور چنین نمونه‌هایی در دست دارند این نمونه‌ها را جهت جاودانه شدن در اختیار مرکز قرار دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار