کد خبر:۴۱۴۱۴۰
ابطحی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»: 

پروتکل الحاقی از خطوط قرمز مذاکرات است/ هیچ توجیهی برای پذیرش این بند خطرناک توافق نامه وجود ندارد

دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: پروتکل الحاقی از خطوط قرمز مذاکرات است و نظام وجود آن در توافق نامه نهایی را نمی‌پذیرد؛ چراکه هیچ توجیهی برای پذیرش این بند خطرناک پذیرفتنی نیست. 

علیرضا ابطحی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، با بیان اینکه مسئولین مذاکره کننده قول داده بودند که گزاره برگ رو منتشر کنند، اما بعدا معلوم نشد چرا این اتفاق نیفتاد، گفت: مردم و نخبگان حق دارند از حقیقت مذاکرات با خبر شوند که امیدواریم دولت در این راستا حرکت کند.

 

وی با بیان اینکه خط قرمز‌ها از سوی رهبر انقلاب تعریف شده و این خط قرمز‌ها حتما مورد توجه دولت خواهد بود، افزود: مذاکره کنندگان نمایندگان نظام و مردم هستند و انتظاری غیر از این از آن‌ها نیست.

 

دبیر سیاسی جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه گره زدن سرنوشت کشور به مسائل جناحی هرگز پذیرفتنی نیست، گفت: پروتکل الحاقی از خطوط قرمز مذاکرات است و نظام وجود آن در توافق نامه نهایی را نمی‌پذیرد؛ چرا که هیچ توجیهی برای پذیرش این بند خطرناک پذیرفتنی نیست.

 

ابطحی با بیان اینکه معتقدم مجلس باید بر کار تیم مذاکره کننده نظارت داشته باشد اما نه به شکلی که برخی از نیت خیر مجلس سوء استفاده کرده و علیه مجلس به تبلیغات منفی بپردازند، گفت: مجلس در حال حاضر با هجمه‌ای روبروست که او را به سنگ اندازی در کار دولت متهم می‌کند و در صورتی که بخواهد کاری هم انجام دهد تهمت های ناروا به مجلس نسبت داده خواهد شد.

 

وی با اشاره به اینکه تیم مذاکره کننده از فرزندان انقلاب هستند، گفت: اگر تیم مذاکره کننده به نصایح رهبر انقلاب و دلسوزان در داخل توجه کنند می‌توان به توافقی خوب امیدوار بود و در غیر آن صورت امروز ملت ایران می‌دانند که چه کشورهایی با سنگ اندازی در مذاکرات و بهانه تراشی، توافق را دچار مشکل کردند.

 

ابطحی خاطرنشان کرد: عمل کردن به نصایح رهبر انقلاب و دلسوزان نظام از سوی تیم مذاکره کننده باعث همراهی بیشتر مردم با دولت برای عبور از مشکلات اقتصادی می‌شود که اتفاق مثبتی است. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار