کد خبر:۴۱۴۸۲۶
وزیر علوم:

آموزش عالی به پیوست فرهنگی نیاز دارد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: آموزش عالی مانند هر بخش دیگر به پیوست فرهنگی نیاز دارد که باید تدوین این پیوست فرهنگی توسط شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها انجام شود.

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، دویست و هفتاد و نهمین جلسه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست محمد فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

 

فرهادی در ابتدای این جلسه، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: با توجه به ابلاغ ضوابط « آمایش آموزش عالی در حوزه سلامت» وزارت علوم نیز تدوین ضوابط آمایش آموزش عالی را در دست اقدام دارد.

 

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: آمایش آموزش عالی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با توجه به تنوع و گستردگی رشته های دانشگاهی، مستلزم صرف وقت و تهیه یک الگوی جامع و فراگیر است.

 

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: آموزش عالی مانند هر بخش دیگر به پیوست فرهنگی نیاز دارد که باید تدوین این پیوست فرهنگی توسط شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها انجام شود.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: با توجه به برخی از مباحث مطرح شده در روزهای اخیر پیرامون موضوع «طرح دانش افزایی اساتید که توسط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)" برگزار می‌شود، مسئولان برگزاری دوره‌ها، گزاشی از فعالیت‌های انجام شده در این حوزه را ارائه نمایند.

 

در ادامه این جلسه طرح اقدامات تأکیدی نظام فرهنگی ـ تربیتی سند دانشگاه اسلامی توسط کارگروه فرهنگی و تربیتی ارائه شد.

 

پس از ارائه این گزارش اعضا به بیان نظرات خود پرداختند که توجه به سند دانشگاه اسلامی شدن در تدوین اسناد راهبردی دانشگاه‌ها، اتکاء بیشتر به اقناع درونی در انجام فرائض دینی در میان دانشگاهیان، تفکیک دقیق اقداماتی که در سطح ستاد و صف انجام خواهد شد، لزوم ارزیابی فرهنگی از اقدامات انجام شده ذیل سند، تدوین آئین‌نامه مناسب به منظور تبیین دقیق وظایف مشاوران دانشجویی، تفکیک دقیق بین فعالیت های  صنفی و سیاسی و استفاده از فرصت دانشجویی به منظور آموزش مهارت‌های زندگی از جمله آنها بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار