صالح مدرسزاده در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در رابطه با ویژگیهای دانشجوی پیرو خط امام بیان کرد: دانشجوی پیرو خط امام دارای سه ویژگی مهم مسلمان بودن، معتقد به ولی فقیه بودن و شناخت کامل از راه امام و رهبری میباشد.
وی ضمن اشاره به اینکه منویات امام با شناخت سیره عملی و مطالعه فرمایشات ایشان محقق خواهد شد، بیان کرد: آنچه که در این مسیر حائز اهمیت است این است که دانشجوی پیرو خط امام باید هم به شناخت منظومه فکری امام و هم به سبک زندگی ایشان توجه داشته باشد تا بتواند در مسیر پیاده کردن آرمانهای ایشان گام بردارد.
الگوی رفتاری امام قائل به تلاش جهت پیاده کردن کامل اسلام ناب است
این فعال دانشجویی با تاکید بر اینکه الگوی رفتاری امام قائل به تلاش جهت پیاده کردن کامل اسلام ناب است، تصریح کرد: بهترین، به روزترین و مطمئنترین راه پیگیری منویات امام پیروی از رهبر معظم انقلاب و توجه به توصیههای ایشان است.
مدرسزاده نمونه بارز توصیههای مقام معظم رهبری به دانشجویان را ۲۵ توصیه رهبر به دانشجویان در سال ۹۱ دانست و خاطرنشان کرد: این ۲۵توصیه یک منشور برای دانشجویان است تا آنان بتوانند راه امام را به درستی ادامه دهند.
قائم مقام تشکیلات جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد ضمن تاکید بر اینکه خط دانشجویان پیرو امام همان خط رهبر معظم انقلاب است، بیان داشت: مطابق با آنچه که امام فرمودند «دانشگاه مبداء تحولات است» چنانچه دانشگاه درصدد است قدمی در جهت اصلاح کشور بردارد باید به سراغ دانشجو بیاید.
وی ادامه داد: زیرا با توجه به اینکه دانشجو در عنوان جوانی قدم به دانشگاه میگذارد و با توجه به اینکه تعلقات سیاسی و اجتماعی در جوان پایین و میزان دغدغهمندی وی بیشتر است به همین دلیل عنوان میشود مسئولان و به ویژه مسئولان دانشگاه باید به دانشجو توجه بیشتری داشته باشند.
این فعال دانشجویی با اشاره به اینکه هر زمان به دانشجو توجه شده میزان تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی بالاتر بوده است، در پاسخ به این پرسش که دانشگاهها چه میزان توانستهاند در مسیر آرمانهای انقلاب حرکت کنند؟، تصریح کرد: چنانچه بگوییم در این رابطه هیچ توفیقی نداشتهایم بیانصافی است؛ اما آنچه که بیشتر توفیقات ما در فضای علمی بوده و نه در فضای فرهنگی دانشگاه.
متاسفانه توفیقات چندانی در امر فرهنگ نداشتهایم
مدرسزاده اساس تحقق آرمانهای انقلاب را فرهنگی بودن آن برشمرد و گفت: تلاش در جهت تحقق آرمانهای انقلاب باید با تاکید بر فرهنگ باشد که متاسفانه در زمینه فرهنگی نمیتوان توفیقاتی را ذکر کرد.
قائم مقام تشکیلات جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد با بیان این مطلب که بر اساس فرموده امام «تا دانشگاه اصلاح نشود، مملکت اصلاح نخواهد شد»، گفت: با توجه به اینکه دانشجو و خاصه تشکلهای دانشجویی حلقه واسط بین مسئولان و دانشگاه هستند؛ بنابراین توصیه میشود مسئولان به تشکلهای دانشجویی بیش از این توجه داشته باشند زیرا ثابت شده هر زمان از توان تشکلها استفاده شده است توفیقات بسیاری نصیبمان شده و هر زمان به توان تشکلها توجه نشده توفیقات بسیار کم بوده است.
وی تاکید کرد: همه اینها در حالی است که مسئولان برای تشکلها دغدغههای کاذب مانند مسائل اقتصادی فعالیتهای دانشجویی ایجاد میکنند.
آیا دانشگاههای ما توانستهاند به سمت نمونهای کوچک از یک جامعه مهدوی حرکت کنند؟
قائم مقام تشکیلات جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد با طرح این پرسش که آیا دانشگاههای ما توانستهاند به سمت نمونهای کوچک از یک جامعه مهدوی حرکت کنند؟، خاطرنشان کرد: هنگامی که مسئولان دانشگاه عنوان میکنند به طور مثال دانشگاه فردوسی مشهد در کشور به عنوان یک دانشگاه اول در زمینه مبحث فرهنگی تبدیل شده است باید به این مسئله توجه کرد این مجموعه چه میزان به سمت نمونهای کوچک از یک جامعه مهدوی حرکت کرده است؟ مطمئنا در یک مجموعه فرهنگی مهدوی نسبت به حجاب و امرو به معروف و نهی از منکر بیتوجهی نمیشود و اقدامات خلاف شئون جامعه در آن رخ نمیدهد.
مدرسزاده در بخش دیگری از سخنان خود با یادآوری اینکه رهبر معظم انقلاب در زمان تبلیغات ریاست جمهوری خود تاکید ویژهای بر افزایش سطح آگاهی جامعه داشتند، بیان کرد: همانطور که امام اصل انقلاب را بر آگاهی مردم گذاشته بودند و پیامبران ما نیز بر مسئله آگاهی دادن تاکید میکردند دانشجو نیز باید به این امر توجه داشته باشد.
راهی جز اصلاح کشور نداریم
وی ادامه داد: چنانچه قرار است در مسیر آرمانهای امام حرکت کنیم راهی جز اصلاح کشور نداریم و در این مسیر باید بر مسئله آگاهی توجه ویژه شود.
این فعال دانشجویی افزود: پس از انقلاب مطالبهگری مردم افزایش یافت که ما نباید تنها به این مسئله توجه کنیم زیرا دنیا در حال گذر و پیشرفت است، چنانچه قرار باشد ما راکد بمانیم قطعا عقب خواهیم ماند.
مدرسزاده ضمن تاکید بر اینکه دانشجو قبل از آگاهی دادن به دیگران باید سطح آگاهی خود را افزایش دهد، گفت: متاسفانه امروز دانشجویان به دنبال کار اجرایی و پر کردن رزومه هستند این در حالی است که رهبر معظم انقلاب منتقد این امر هستند و گفتهاند در مسائل فرهنگی اقدامات ویترینی انجام ندهید و ما نیز در دانشگاه که محیط کوچک شده جامعه است نباید خود را درگیر مسائل اجرایی صرف کنیم.
دانشجویان باید دانشگاه را تبدیل به یک فضای تحلیل- گفتمانی کنند
قائم مقام تشکیلات جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد با تاکید بر اینکه دانشجویان باید به سمت برگزاری جلسات غنی سازی فرهنگی و حلقههای معرفتی بروند، خاطرنشان کرد: دانشجویان باید بتوانند دانشگاه را به یک فضای گفتمانی و تحلیلی هدایت کنند تا بار دیگر شاهد قرار دادههایی نظیر ترکمانچای و بیانیه لوزان نباشیم.
وی بر نقش آفرینی میدانی نیز اشاره و بیان کرد: البته نباید تبلیغات را به طور کلی فراموش کرد و تنها به سمت فعالیتهای گفتمانی برویم زیرا ممکن است پس از مدتی فضای تبلیغی وجود نداشته باشد تا تبلیغ انجام دهیم بنابراین هر دو را باید در کنار هم داشته باشیم.