به گزارش «خبرگزاری دانشجو»-یادداشت دانشجویی*؛ شکر و حمد الهی که امسال نیز توفیق دیدار ماه ترین ماه پروردگار نصیبمان گشت تا بار دیگر وجودمان را به نسیم این ماه معطر سازیم و روح و تنمان را از رذائل و زشتی ها بزداییم، اما...
فلسفه روزه و روزه داری، علاوه بر سلامت جسم و جان، آزمایش اخلاص بندگان، به یادآوری قیامت و تزکیه نفس چیزی است که باید توجهمان را به آن معطوف سازیم و آن برابری و مساوات بین اغنیاء و فقراست و این امر نباید تنها به حس ترحم و کشیدن درد گرسنگی خلاصه شود.
بلکه این وظیفه ماست تا با تأسی از مولای خوبان، علی(ع) در حد توان و بضاعتمان گرهی از مشکلات و نیازهای فقرا و مساکین بگشاییم و در قبالشان احساس وظیفه کنیم.
اما آنچه که این روزها به صورت آفت درآمده و بجان زندگیها افتاده، مصرف گرایی و تجمل است و توجه به تنوع بیشتر، مصرف بیشتر، چشم و هم چشمی باعث شده تا از انفاق در راه خدا غافل شویم و فراموشمان شود که این ماه بهترین فرصت برای ذخیره سازی توشه برای آخرت است.
ان شاالله در این ماه با تقویت روحیه خودسازی و ساختن پلکانی برای افزایش تقوا، در جلب رضایت پروردگار برآییم و بر بندگان نیازمندش رحم کنیم تا خداوند نیز بر ما رحم کند.
فهیمه سادات حقانی، فعال دانشجویی دانشگاه پیام نور طبس
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.