آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۹۸۶۲
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان خبر داد

سه شرکت مستقر در مرکز رشد دانشگاه کاشان مجوز دانش‌بنیان دریافت کردند

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان گفت: شرکت‌های مغناطیس دانش‌پژوه کاشان، کیمیاگران صنعت امیرکبیر و سیزان پردازش کویر؛ مستقر در مرکز رشد دانشگاه کاشان موفق به اخذ مجوز دانش‌بنیان شدند.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، مجید منعم زاده،‌ معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه کاشان از اخذ مجوز دانش‌بنیان توسط شرکت‌های مغناطیس دانش‌پژوه کاشان، کیمیاگران صنعت امیرکبیر و سیزان پردازش کویر؛ مستقر در مرکز رشد دانشگاه کاشان خبر داد و گفت: با اخذ مجوز دانش‌بنیان این شرکت‌ها، دانشگاه کاشان ۶۵ درصد هزینه حضور در یکی از نمایشگاه‌های داخلی مرتبط با ایده محوری تا سقف ۱۵ میلیون ریال به صورت بلاعوض پرداخت می‌کند.

 

بر این اساس، شرکت مغناطیس دانش‌پژوه کاشان به عنوان اولین و تنها تولید کننده مغناطومترهای VSM، AGFM و سیستم مرکب VSM/AGFM در کشور مشغول به فعالیت است. با ساخت سیستم VSM با قابلیت اندازه گیری FORC موفق به کسب رتبه سوم جشنواره خوارزمی و ۱۲ محصول برتر شده است. از محصولات دیگر شرکت می‌توان به تسلامتر، سیستم مرکب آندایز/الکتروانباشت، سیستم لایه نشانی چرخشی اشاره کرد.

 

شرکت کیمیاگران صنعت امیرکبیر نیز فعالیت اصلی واحد تحقیق و توسعه این شرکت، ارائه روش های نوین در راستای پیشرفت فناوری‌های زیست محیطی است.

 

این شرکت خدمات مشاوره، طراحی و ساخت سیستم های کنترل آلاینده های زیست محیطی در محیط های صنعتی (سیکلون، داست کالکتور، اسکرابر، فن سانتریفیوژ، پکیج تصفیه فاضلاب)، مشاوره در زمینه بهینه سازی مصرف انرژی و فیلتراسیون هوا در صنعت مرغداری، ساخت ماده جاذب بوی نامطبوع H_2 S، کاهش آلاینده های صوتی در محیط های صنعتی، پیشنهادهای بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع و پژوهش و توسعه فناوری های زیست محیطی را ارائه می‌دهد.

 

شرکت سی زان پردازش کویر به عنوان اولین سازنده پرینترهای سه بعدی تجاری در ایران، با تکیه بر توان فنی و علمی نیروهای خود، تکنولوژی چاپ سه بعدی را به صورت بومی و اختصاصی توسعه داده و پس از عرضه اولین پرینتر سه بعدی تجاری ایرانی، اولین اسکنر سه بعدی ایرانی، اولین فیلامنت ABS استاندارد ایرانی و اولین PLA ایرانی به زودی از دو مدل جدید پرینتر سه بعدی با ویژگی هایی منحصر به فرد رونمایی خواهد کرد.

 

لازم به ذکر است، بنیاد ملّی نخبگان به منظور پشتیبانی از فعالیت­‌های تخصصی دانش­ آموختگان­ برترِ دانشگاه­‌ها و مؤسسه­‌های آموزش عالی و پژوهشی­ کشور که به فعالیت های فنّاورانه اشتغال دارند، تسهیلات نظام­ وظیفۀ تخصصی را در نظر گرفته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار