دو کشور ايران و بوليوي همانند دو برادر در کنار هم خواهند بود
گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري، دکتر محمود احمدي نژاد در اين ديدار خاطر نشان كرد: با وجود فاصله جغرافيايي زياد بين ايران و بوليوي ما مصمم هستيم که روابط خود را با بوليوي گسترش دهيم.
دکتر احمدي نژاد با اشاره به سفر سال گذشته مورالس به ايران گفت: سفر شما به تهران داراي دستآوردهاي خوب و ارزشمندي بود.
رييس جمهور همچنين با اشاره به روابط خوب ايران و آمريکاي لاتين گفت : ما در ايجاد روابط به دنبال حق ،عدالت و احترام متقابل هستيم.
در اين ديدار مورالس رييس جمهور بوليوي نيز ضمن تقدير و تشکر از همکاري هاي گسترده ايران و بوليوي ابراز اميدواري کرد که اين همکاري ها در چارچوب منافع مشترک گسترش پيدا کند و پيشنهاد داد براي دستيابي به اهداف مشترک اجلاس سه جانبه اي با حضور ايران ونزوئلا و بوليوي برگزار شود.
دکتر احمدي نژاد نيز اظهار داشت :از پيشنهاد شما براي برگزاري اجلاس سه جانبه استقبال مي کنيم و تلاش خواهيم کرد که هر چه زودتر مقدمات اين نشست سه جانبه پس از برگزاري جلسات کارشناسي فراهم گردد./انتهاي پيام/