کد خبر:۴۲۱۴۰۸
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه پیام‌نور اصفهان:

ورود هیات رئیسه‌ مجلس در جریان طرح هسته‌ای حس خوبی را منتقل نمی‌کرد

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه پیام‌نور اصفهان با بیان اینکه ورود هیات رئیسه‌ مجلس در جریان طرح هسته‌ای حس خوبی را منتقل نمی‌کرد، گفت: امیدواریم این اتفاق بابی را باز نکند که با استدلال اینکه برخی مسائل منافع ملی است، آزاداندیشی و آزادی عمل نمایندگان مجلس را تحت تاثیر قرار دهد.

ابوالفضل مظاهری در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در اصفهان، با اشاره به تصویب طرح الزام دولت به حفظ دستاوردهای هسته ای گفت: جا دارد از نمایندگان مجلس شورای اسلامی تشکر کنیم که پس از گذشت دو سال از شروع مذاکرات هسته ای و در مقابل برخی اقدامات کشورهای مذاکره کننده مانند آمریکا، این طرح را تصویب کردند.

 

وی با رضایت بخش دانستن محتوای طرح افزود: خوشبختانه این طرح از طرف شورای نگهبان نیز به موقع تصویب شد، که نفس این کار نیز جای تشکر دارد.

 

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه پیام‌نور اصفهان با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در دیدار با کارگزاران نظام افزود: رهبر انقلاب نیز در کنار حمایت‌هایی که از تیم مذاکره کننده داشتند در بیاناتشان به روشنی خطوط قرمز نظام در مذاکرات را باری دیگر به وضوح ترسیم کردند.

 

مظاهری ادامه داد: اشاره ایشان به یکسان بودن سخنانشان در جلسات عمومی و خصوصی نیز تردیدهای القا شده توسط برخی رسانه‌ها را برطرف کرد. و با توجه به این سخنان معتقد هستم بحث خطوط قرمز ما به وضوح برای همگان روشن شده باشد.

 

وی با اشاره به رفتار هیات رئیسه مجلس در خلال تصویب این طرح نیز گفت: نوع ورود هیات رئیسه‌ مجلس در خلال تصویب این طرح حس خوبی را منتقل نمی‌کرد و حرکتی که انجام شد، حرکت قشنگی نبود.

 

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه پیام‌نور اصفهان ادامه داد: حتی اگر قرار بر تغییراتی در طرح بود بهتر این بود که این تغییرات قبل از طرح در صحن علنی مجلس مورد بررسی قرار بگیرد.

 

مظاهری تصریح کرد: امیدواریم این اتفاق بابی را باز نکند که با استدلال اینکه برخی مسائل منافع ملی است، آزاد اندیشی و آزادی عمل نمایندگان مجلس را تحت تاثیر قرار دهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار