به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از سایت خبری کمیته امداد، پرویز فتاح، گفت: نظام اسلامی اگر بخواهد ارتقاء و اعتلا پیدا کند باید به قشر ضعیف جامعه رسیدگی کند.
وی با بیان اینکه کمیته امداد سابقه درخشانی در رسیدگی به قشر مستضعف جامعه دارد، افزود: اکنون این نهاد با خانوادههای نیازمند فراوانی برای بهرهمندی از حمایت مواجه است که این موضوع ارتباط مستقیم با وضع اقتصادی جامعه دارد. اکنون با تولید فقر که از اقتصاد فقرزا نشأت میگیرد، ورودی ما بیشتر از خروجی است و ما میخواهیم در یک دوره زمانی معین، این چرخه را با توانمندسازی خانوادهها اصلاح کنیم.
وی با بیان اینکه رسیدگی مختصر و پرداخت مستمری مشکل مددجویان را حل نمیکند، تاکید کرد: تمام تلاش ما ایجاد اشتغال و توانمندسازی برای اعضای خانوادهها و استقلال مادی آنها است و خروج افراد تحت حمایت از این طریق افتخار ماست.
فتاح پرداخت وام قرضالحسنه را باعث حفظ عزت و کرامت خانوادهها بیان کرد و افزود: وامها باید حسابشده و پس از استعدادسنجی در اختیار مددجویان قرار گیرد تا مشکل آنها بیشتر نشود و از ایجاد شغل اطمینان حاصل شود.
رئیس کمیته امداد از همکاری بانک صادرات با کمیته امداد در جهت پرداخت قرضالحسنه تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان تشکر کرد و خواستار توجه بیشتر و استمرار همکاری ها شد.
اسماعیل لـلهگانی، مدیر عامل بانک صادرات ایران نیز در این جلسه از فعالیتهای کمیته امداد بویژه در بخش اجرای طرحهای اشتغالزایی و نظارت مستمر در طرحهای ایجادی برای محرومان تقدیر کرد.
بر اساس تفاهمنامه همکاری کمیته امداد و بانک صادرات، سقف تسهیلات قرضالحسنه قابل اعطا به کارفرمایان برای طرحهای مددجویی معادل 750 میلیون ریال از سوی بانک با مهلت بازپرداخت 5 سال خواهد بود. همچنین سقف تسهیلات قرضالحسنه فردی مشاغل خانگی 50 میلیون ریال با مهلت سه ساله و تسهیلات خوداشتغالی 150 میلیون ریالی با مدت 5 سال قابل پرداخت است.