به گزارش «خبرنگار دانشجو» به نقل از دانشجونیوز، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان البرز نیز در گفتگو با خبرنگار دانشجونیوز اظهار داشت: با توجه به اینکه سیاست هایی که در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری وجود دارد اغلب سیاست ها و نگاه سیاسی است، به تبع آن دانشگاه های ما نیز در حال سیاست زدگی هستند.
علی فلاحت کار ادامه داد: رشد قارچی تشکل های دانشجویی در سطح کشور نشان از این دارد که برخی آقایان سعی می کنند خود را از رکود سیاسی خارج کنند.
وی افزود: راه خروج از رکود سیاسی ارزش قایل شدن به دانشجوها و حضور مسئولین کشور در بین دانشجوها است، نه اینکه هر روز تشکل های جدیدی تشکیل دهند و از آنها حمایت مالی کنند و تشکل های انقلاب باید چشمشان به دست خیلی های دیگر باشد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان البرز گفت: بحث بورسیه ها یک سرخوردگی زیادی را در قشر تحصیل کرده به وجود آورد و اینکه کسانی که دلسوزی می کردند در بحث علمی کشور باعث یک عقب افتادگی علمی و سستی و کرختی شدند.
وی اضافه کرد: موضوع بورسیه ها با موضوع کرسنت مصادف شد، دوستان تدبیر و امید تدبیری کردند که با روی کار آوردن موضوع بورسیه ها بحث کرسنت فراموش شود.
فلاحت کار با اشاره به راهکارهایی برای جلوگیری از سیاست بازی در دانشگاه ها تصریح کرد: دانشگاه را باید از منجلاب سیاسی خارج کنند و گفتمانی را که در سطح دانشگاه مطرح می کنند گفتمانی مبتی بر سخنان رهبری باشد.
وی با بیان اینکه باید دانشگاه ها را از حواشی دور نگه داشت یادآور شد: بزرگترین مشکلی که ما را در سطح دانشگاه ها اذیت می کند بحث سیاست زدگی است.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور عنوان کرد: دانشگاهی که باید تمدن ساز باشد خودش را درگیر مسایل سیاسی می کند و دانشجویی که باید مرداب های درونی خود را در سطح دانشگاه حل کند، تازه مرداب درونی اعم از شبهه ها برای فرد بوجود می آید.
وی در پایان در خصوص علت ورود رهبری به این موضوع خاطرنشان کرد: اشتباهات استراتژیکی که از سران دولت اتفاق می افتد باعث می شود که رهبری وارد این گونه مسائل شوند و از خود هزینه کنند.