به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، محمدحسین نیری در نشست خبری سمپوزیوم بین المللی «انیمیشن و بازی های رایانه ای» که عصر دیروز در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد گفت: ما در کشور نگاه جدی به درآمدزایی داریم و این عملا نگاهی است که طبق فرمایش مقام معظم رهبری نگاه بچه پولداری است و عملا ثروت در زیر پای مردم نهفته است و آن را میفروشیم و عملا به جنبه های خلق ثروت توجهی نداریم.
وی افزود: بیش از 50 درصد فارغ التحصیلان دانشگاهها در حوزههای غیر از ریاضی و تجربی مشغول فعالیت هستند و این بدین معناست که بخش عمدهای از توان و نرم افزار و نخبه کشور در ایران جایگاه مناسب خود را ندارند.
دبیر ستاد توسعه و فناوریهای نرم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ادامه تاکید کرد: یکی از بحثهایی که در دنیا به صورت جدی مطرح میشود منابع کلان است و این بدان معناست که یک سری منابع مبنی بر خلاقیت خلق ثروت کنند تا باعث رشد و رفاه مردم شود که درکشورهای توسعه یافته به آن توجه زیادی شده است.
وی در ادامه تاکید کرد: موضوعاتی از جنس نوآوری و خلاقیت در کشورهای توسعه یافته حفظ شده و آنها انیمیشن و بازیهای رایانهای متعددی دارند ولی باید فراموش نکنیم که بازیهای رایانهای و برنامهها و اپلیکیشنهای موبایل از صنعت هالیوود هم پیشی گرفتند و آمار بالایی در تولید ثروت به خود اختصاص داده اند.
نیری در ادامه تصریح کرد: تولید انیمیشن در کشور ما میتواند هزینه کمتری نسبت به سایر کشورها داشته باشد که حتی میتواند در جذب سرمایه خارجی هم به ما کمک کند.
دبیر ستاد توسعه و فناوری های نرم معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اهداف سمپوزیوم را برشمرد و افزود: اعتلا و ارتقا سطح هنر انیمیشن و بازی های رایانه ای در افق چشم انداز 1404، صنعت انیمیشن و بازیهای رایانه ای، شاخص صادرات غیرنفتی، انتقال معنویت دینی و کرامت انسانی از طریق هنر انیمیشن و بازیهای رایانه ای به نسل انقلاب، کشف استعدادهای جدید در عرصه انیمیشن و بازیهای رایانه ای، جذب سرمایه گذاری های داخلی و خارجی جهت ساخت انیمیشن و بازیهای رایانهای با استانداردهای جهانی از جمله اهداف این سمپوزیوم است.
وی از انیمیشن و بازیهای رایانهای، اقتصاد دانش بنیان و کارآفرینی فرهنگی یاد کرد و گفت: از موضوعات این سمپوزیوم میتوان به ارتقا سبک زندگی سالم، اقتصاد، تجارت، بانک و بیمه، آسیب شناسی توسعه انیمیشن، روش های ورود دانشگاهها به صنعت انیمیشن نام برد.
نیری در پایان خاطر نشان کرد: ما میخواهیم اگر یک دانشگاه صنعتی وارد چنین فضایی شده دانشگاههای حوزه هنر و علوم انسانی هم در این فعالیت شرکت کنند و میخواهیم تعامل بین دانشگاهها ایجاد شود.