مجید احمدآبادی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، ضمن اعلام اعزام ۴۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه های نیشابور به اردوهای طرح هجرت ۳ گفت: این تعداد در دو مرحله دو قرارگاه شهید شوشتری و شهید اویس ثانی، روستاهای محروم از توابع نیشابور را تحت پوشش قرار می دهند.
وی افزود: گروه جهادی قرارگاه شهید اویس ثانی در تاریخ ۹تا ۲۰ مرداد ماه به استعداد ۲۰۰ دانشجو در مرحله اول و گروه جهادی قرارگاه شهید شوشتری در تاریخ ۲۰ تا ۳۰ مردادماه به استعداد ۲۰۰ دانشجو متشکل از خواهران و برادران جهت خدمت رسانی و محرومیت زدایی در عرصه های مختلفی نظیر فرهنگی، آموزشی، عمرانی، محرومیت زدایی، بهداشت و درمان و اقتصاد مقاومتی به روستاهای محروم اعزام می شوند.
مسئول قرارگاه های جهادی بسیج دانشجویی نیشابور با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری نسبت به اقتصاد مقاومتی بیان داشت: اردوهای جهادی بستر مناسبی در جهت تحقق این مهم است. در سال گذشته اقدامات موثری در این زمینه انجام ندادیم ولی درصددیم در سال جاری ورود جدی تری به این عرصه داشته باشیم.
احمد آبادی در توضیح اقدامات گروه در بخش اقتصاد مقاومتی، گفت: برگزاری کلاس های آموزشی در زمینه هایی نظیر کشاورزی توسط دانشجویان این رشته جهت بهره وری بیشتر از محصولات کشاورزی از جمله اقدامات ما در این عرصه می باشد.
این فعال جهادگر ادامه داد: ایجاد اشتغال پایدار از جمله ارکان مهم در اقتصاد مقاومتی می باشد که با توجه به شناسایی صورت گرفته درصددیم به این مهم در دو روستای قروند و برمهان بپردازیم.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه روستای قروند دارای پوشش گیاهان دارویی است و روستائیان از این ظرفیت استفاده نکرده اند، بنا داریم تا روستائیان را جهت جمع آوری این گیاهان و فروش آن در شهر که قیمت بالایی هم دارد ترغیب کنیم؛ بطوریکه قرارداد خرید تضمینی را در این خصوص با روستائیان منعقد کرده ایم تا دیگر دغدغه فروش آن را نداشته باشند و برای استمرار این کار، دهیار را مسئول اقتصاد مقاومتی در روستای مذکور کرده ایم تا با ایجاد کارگاه کوچک بسته بندی، این کار تداوم پیدا کند.
مسئول قرارگاه های جهادی بسیج دانشجویی نیشابور به ایجاد اشتغال در زمینه جمع آوری شن و ماسه و بلوکه زنی برای چهار نفر از اهالی روستای برمهان اشاره کرد و گفت: قرار است این طرح در حین برگزاری اردو اجرایی شود.
احمدآبادی از حضور هشت استاد از دانشگاه های آزاد، پیام نور و علمی کاربردی نیشابور جهت کارآفرینی در روستاهای مذکور خبر داد.
وی به استفاده برخی از روستاها از ماهواره اشاره کرد و ببان داشت: طی بررسی صورت گرفته و پرس و جو از اهالی روستا متوجه شدیم که علت اصلی وجود ماهواره در برخی از روستاهای تحت پوشش، نبود کابل های مخابرات جهت آنتن دهی شبکه های تلویزیونی کشورمان است؛ بنابراین درصدد شدیم تا با رایزنی با مرکز مخابرات این کابل ها را به روستاها وارد کنیم تا ماهواره ها بطور کلی جمع آوری شود.
وی در پایان خواستار صرف بودجه بیشتری برای اردوهای جهادی بعنوان یک حرکت فرهنگی بزرگ و موثر توسط نهادها و ارگان های مربوطه و بویژه بسیج دانشجویی استان شد.