آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۹۹۳۱
فراهانی در اختتامیه نشریات دانشجویی وزارت بهداشت:

دوستان اطلاع نداشتند استادی که به اسم معتدل دعوت کردند چپ کرده است؛ عذرخواهی می‌کنیم

معاون فرهنگی وزارت بهداشت گفت: دوستان اطلاع نداشتند استادی که به اسم معتدل دعوت کردند چپ کرده است عذرخواهی ما را بپذیرید.

به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، مراسم اختتامیه نشست سراسری فعالان نشریات دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور امروز در سالن همایش‌های بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور مسئولان فرهنگی وزارت بهداشت و چهره های آشنایی مثل دکتر میرسیدی خبرنگار حوزه سلامت صدا و سیما و جمعی از منتخبین نشریات دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی کل کشور برگزار شد.

 

این مراسم با هدف پرسش و پاسخ میان دانشجویان و معاون وزیر و مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت شکل گرفته بود و 10 نفر از دانشجویان به نمایندگی از 10 منطقه کشوری برای بازگو کردن حرف‌های خود به پشت تریبون رفتند.

فراهانی، معاون فرهنگی وزارت بهداشت در پاسخ به سوال نماینده شمال غرب کشور در خصوص حواشی رخ داده در مراسم انتخابات خانه نشریات که دیروز برگزار شده بود گفت: بعضی‌ها جو را خیلی جدی گرفتند ما گفتیم جمعی از دانشجویان را تشکیل دهیم تا از مشورت آنها بهره بگیریم. خیلی موضوع جدی و حادی نبود که بگوییم ابعاد حقوقی زیر پا گذاشته شده. نمی‌دانم چرا ما استاد پیچیده کردن مسائل ساده هستیم.

 

معاون وزیر بهداشت در پاسخ به نماینده شمال کشور در خصوص پایین بودن سطح کارگاه‌های آموزشی این دوره و بعضا جناحی شدن جو کلاس‌ها به خاطر اساتید دعوت شده گفت: سال پیش ما هم زمان با جشنواره نشریات کارگاه‌های آموزشی نیز داشتیم و عده‌ای از دانشجویان به سطح کارگاه ها معترض بودند امسال سعی شد تا کاستی‌های سال گذشته برطرف شود اما گویا برای این دوره سه روزه و سطح کلاس‌ها نیز نارضایتی وجود داشته و ما حتما باید در اداره کل فرهنگی آسیب شناسی جدی را در این خصوص داشته باشیم.

 

وی در ادامه گفت: من هم با سیاسی شدن کارگاه‌ها مخالف هستم ما موافق جناحی نشدن جو کلاس‌ها هستیم. این که شما فکر کردید وزن افکار سیاسی برخی از استادان در کارگاه‌های این دوره متعادل نبوده، باید بگویم در این سه روز از هر سه طیف اصولگرا، اصلاح طلب و معتدل استاد دعوت کرده بودیم.

 

معاون فرهنگی وزارت بهداشت در ادامه پاسخ خود به نماینده شمال کشور افزود: در ایران متاسفانه همه چیز سیاسی شده است و اکثر مسائل با سیاست تنیده شده است.

 

فراهانی همچنین در مورد تامین مالی نشریات نیز گفت: سطح اعتبارات فرهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی از سال گذشته حدود صد میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است و من به شما این اطمینان را می‌دهم که ما به جد پیگیر تامین منابع مالی برای نشریات دانشجویی خواهیم بود.

 

معاون وزیر بهداشت در ادامه سخنانش از راه اندازی سامانه جدید خبر داد که در آن امکان رصد فعالیت‌های فرهنگی دانشجویان علوم پزشکی توسط مسئولان و خود دانشجویان می‌باشد.

 

وی با بیان اینکه باید سطح کارهای رسانه‌ای و فرهنگی را از سطح خوابگاه‌ها و دانشگاه‌ها به سمت ملی شدن ببریم گفت: ما در وزارتخانه از آقای وزیر گرفته تا خودمان سعی کرده‌ایم تا در جمع های دانشجویی حضور داشته باشیم. خاطرم هست در یکی از نشست‌ها با انجمن‌های دانشجویی تا ساعت سه صبح نشست و گفتگو میان وزیر بهداشت و دانشجویان به طول انجامید در حالی که قبلا در وزارتخانه به این قضیه توجه زیادی نمی‌شد.

 

 

در ادامه این جلسه پرسش و پاسخ نماینده شمال شرق کشور نسبت به اظهارات علامه در خصوص دوره های آموزشی مورد استقبال دانشجویان در دانشگاهها گفت: چه طور شما نسبت به دوره‌های آنها می‌گویید اساتید خود را فقط از یک طیف می‌آورند اما ما در این سه روز دیدیم استادی به راحتی اسم کسانی را برد و ممنوع التصویری آنها را تبرئه کرد که خط قرمز نظام هستند.

 

فراهانی معاون وزیر در پاسخ به این نماینده گفت: دوستان اطلاع نداشتند استادی که به اسم معتدل دعوت کردند چپ کرده است عذرخواهی ما را بپذیرید و اگر قرار است جریمه ای بپردازیم به ما بگویید.

 

در ادامه نماینده جنوب کشور به پشت تریبون رفت و با بیان و نام بردن افرادی که در فتنه 88 بودند و بیان برخی اظهارات در این خصوص موجب برهم زدن نظم جلسه شد که فراهانی در پاسخ گفت: از نماینده جنوب تشکر می‌کنم که طوفانی حرف زد هر چند گفت امکان صحبت نداشتم اما هر چه که خواستند بیان کردند.

 

وی در خصوص اظهارات این دانشجو افزود: نمی‌دانم آیا این قدر این مسئله مهم است که ما در هر محفل و نشستی کارهای خود را تحت الشعاع آن قرار دهیم ما دور هم جمع شدیم تا در خصوص نشریات دانشجویی و فعالیت رسانه‌ای بحث و گفتگو کنیم نه مسائل سیاسی که مقامات و سازمان‌های دیگری باید برایش تصمیم بگیرند به نظر من شایسته نیست که همه چیز را با هم قاطی کنیم لطفا تجمعات ما را دچار حاشیه نکنید.

 

 

نماینده مرکزی پس از رفتن به پشت تریبون با بیان مشکلات نشریات دانشجویی در پهنه مرکزی کشور و استان‌های آن در خصوص نبودن بودجه کافی برای نشریات و نظارت ضعیف و بعضا سلیقه‌ای قبل از چاپ و مشکلاتی از این دست را بیان کرد.

 

در پایان این جلسه پرسش و پاسخ دو نفر از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز برای صحبت به بالای تریبون آمدند و نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص این دوره سه روزه گفتند که از جمله آن پخش کردن فیلم این جلسه برای معاونین دانشگاه های علوم پزشکی کل کشور به منظور در جریان قرار گرفتن آنها در خصوص وضعیت و شرایط نشریات دانشجویی و به کار بردن دانشجویان برای مناظره در کارگاه های آموزشی در دوره های بعد و گرفتن نقطه نظرات آنها برای بهتر برگزار شدن این گونه نشست ها در سال های بعد بود.

 

ضمن اینکه در پایان بیانه‌ای از سوی جمعی از فعالان نشریات این دانشگاه پخش شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ali
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۱
خوبه رسم جدید و بی دردسری . هر کار دلشون میخواد میکنند و بعد می گویند" ما فکر نمی کردیم اینطور بشه حالا جریمه اش چقدره بپردازیم" سبک خوب و بی دردسر برای انجان کارهاشون!!!!!!!!!!!!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار