به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، ریچارد استون، دبیر بخش بین الملل مجله ساینس از رصدخانه ملی در کاشان بازدید کرد.
وی در حاشیه این بازدید در جمع اعضای هیات علمی دانشگاه کاشان افزود: بسیاری از ایرانیانی که در خارج از کشور ایران هستند عضو مجامع و انجمنهای علمی بینالمللی هستند.
دبیر بخش بین الملل مجله ساینس تعاملات و ارتباطات با مجامع بینالمللی را منشاء توسعه علمی دانست و تصریح کرد: بسیاری از گروه های علمی کشور آمریکا علاقمند با تعامل با ایرانیان هستند که باید زمینه این تعاملات فراهم شود.
ریچارد استون پتانسیل دانشگاه کاشان در زمینههای مختلف علمی و آموزشی را مثبت ارزیابی کرد و افزود: مایه خرسندی است که تعدادی از اعضای هیات علمی این دانشگاه از چهرههای شاخص علمی بینالمللی هستند.
وی یکی از چالشهای مهم را نداشتن آگاهی کامل جوامع بینالمللی از دانشگاههای ایران خارج از تهران ذکر کرد و گفت: اعضای هیات علمی دانشگاهها باید با همکاریهای علمی و بین المللی به گونه ای دانشگاههای شهرهای خود را معرفی کنند و نشان دهند که مراکز عالی رتبه علمی تنها در تهران نیست.
دبیر بخش بینالملل مجله ساینس توافقات هسته ای و برداشتن تحریم ها را گام مؤثری برای تسریع و توسعه روند تحقیقات علمی بیان کرد و افزود: برنامه اقدام مشترک میان ایران و گروه ۵+۱ موجب توسعه روابط و همکاری مراکز علمی ایران با مراکز تحقیقاتی و علمی معتبر جهان خواهد شد.
ریچارد استون تاکیدکرد: جامعه علمی ایران باید خارج از مسایل سیاسی با سایر مراکز علمی جهان از جمله مراکز تحقیقاتی و علمی آمریکا ارتباط قوی برقرار کنند.
وی با اشاره به بازدیدهایی از دانشگاه شریف، تهران، اصفهان، موسسه ژئوفیزیک و فیزیک نظری در سفر یک هفتهای خود به ایران گفت: با توجه به اینکه کاشان شهر باستانی است اگر اعضای هیات علمی بتوانند با دانشمندان بینالمللی در این زمینه همکاری داشته باشند میتواند اثرات مثبتی را برجای گذارد.