آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۰۷۹۰

المانیتور: اخبار منتشر شده درباره دیدار وزرای خارجه ایران،‌سوریه و عربستان صحت ندارد

یک منبع آگاه در ایران اخبار منتشر شده درباره دیدار سه جانبه وزرای خارجه ایران، سوریه و عربستان در را رد کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجوی، یک منبع آگاه در ایران به خبرنگار المانیتور گفت که اخبار منتشر شده درباره دیدار سه جانبه محمد جواد ظریف،‌ولید معلم و عادال الجبیر وزرای خارجه ایران، سوریه و عربستان در مسقط صحت ندارد.

این در حالی است که ساعتی قبل رسانه ها گزارش دادند که عربستان سعودی، پیشنهاد روسیه برای فتح باب گفت‌وگوی مستقیم با ایران را پذیرفته است و این پیشنهاد از حمایت آمریکا نیز برخوردار است.

در همین زمینه روزنامه الاخبار لبنان از احتمال دیدار وزرای خارجه ایران، سوریه و عربستان در «مسقط» پایتخت عمان خبر داده بود.

منطقه به سمت مرحله حساسی پیش می‌رود و توافق هسته‌ای ایران و کشورهای 1+5 می‌رود تا بر روی پرونده‌های مهم منطقه‌ای نیز تأثیر بگذارد.

در این میان روسیه، در مسیر شکستن جمود سیاسی حول بحران سوریه پیش‌قدم شده است و سعی در برقراری دیدار بین ایران، عربستان و سوریه دارد و در این میان «استفان دی میستورا» نماینده سازمان ملل در امور سوریه نیز آماده دیدارهایی برای آماده‌سازی فضا برای شورای امنیت جهت ترسیم نقشه راه تفاهمات سیاسی شده است.

بنا به این گزارش جلسه سه گانه دو روز گذشته بین وزرای خارجه روسیه، آمریکا و عربستان در پایتخت قطر از باز شدن درهای گفت‌وگو بین طرف‌های درگیر در سوریه خبر می‌دهند؛ در این راستا گفت‌وگوهای سوریه و ایران در تهران با مشارکت «میخائیل بوگدانوف» نماینده «ولادیمر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه برگزار شد و در مورد عربستان نیز خبرها از موافقت اولیه ریاض برای شروع این گفت و گوها حکایت دارند. 
بنا به نوشته الاخبار، بار دیگر کشور عمان از سوی کشورها بهترین میزبان برای این گفت‌و‌گوها شناخته شده است و خبرها احتمال دیدار «محمدجواد ظریف» و «ولید معلم» و «عادل الجبیر» وزرای خارجه ایران، سوریه و عربستان را در «مسقط» می‌دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار