به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، غلامعلی منتظر، عصر روز گذشته در جلسه شورای بنیاد ملی نخبگان خراسان جنوبی، با بیان اینکه مشکل اصلی توسعه ایران اسلامی بحث منابع انسانی است، گفت: آنچه که برای کشور مشکل ایجاد کرده است، همین منابع انسانی است.
وی با اشاره به اینکه نزدیک به ۲۰ میلیون نفر هر روز صبح به قصد کسب آموزش از منزل خارج میشوند، گفت: در حال حاضر بیش از ۱۳ میلیون دانش آموز و ۴. ۵ میلیون دانشجو در کشور وجود دارد که نشان میدهد در حوزه کمیت آموزشی خوب کار کردهایم.
معاون بنیاد ملی نخبگان کشور با اشاره به اینکه در حال حاضر سالانه ۷۰۰ هزار دانشجو از دانشگاههای کشور فارغ التحصیل میشوند، بیان داشت: با توجه به این آمار میبینیم که وزیر کار اعلام میکند که نمیداند با این همه فارغ التحصیلی که مهارتی ندارند، چه باید بکند.
منتظر با بیان اینکه هم اکنون بیش از ۳۶۰۰ نوع مرکز آموزش عالی در کشور فعال است، گفت: توسعه کیفی همراه با توسعه کمی در کشور اتفاق نیفتاده است و میتوان گفت که توسعه کیفی فدای توسعه کمی شده است.
وی با بیان اینکه نباید توسعه علمی کشور را براساس تعداد مقالات حساب کرد، گفت: امروز ما از نظر تعداد مقاله با کشور ترکیه برابر هستیم، اما آیا در تولید علم هم با هم برابر هستیم؟
معاون بنیاد ملی نخبگان کشور با بیان اینکه آموزش یکی از مشکلات اساسی دانشگاههای کشور است، گفت: امروز اساتید دانشگاه را در کشور با تعداد مقالات آنها متر میکنند و هر کس که در طول سال تعدادی خاص مقاله ننویسد، عذر او را میخواهند.
منتظر با اشاره به اینکه بزرگترین طرح بنیاد ملی نخبگان در کشور طرح «شهاب» است، افزود: این طرح شناسایی و هدایت استعدادهای برتر کشور را بر عهده دارد؛ که از پایه چهارم ابتدایی شروع کردیم و سال گذشته ۱۳۰ هزار دانش آموز دارای استعداد برتر در کشور شناسایی شدند.
وی گفت: امسال نیز ۴۰۰ هزار دانش آموز با هدف رصد کردن استعدادهای ویژه دانش آموزان تحت پوشش این طرح قرار میگیرند.
اسم همچین کارایی پیشرفت علمی کشور نیست، خودتون رو مسخره کنید