کد خبر:۴۳۳۸۸۸
معاون بنیاد ملی نخبگان:

امروز اساتید دانشگاه را با مقالاتشان متر می‌کنند/ حکایت ۷۰۰ هزار دانشجوی فارغ‌التحصیل بیکار

معاون بنیاد ملی نخبگان کشور با بیان اینکه آموزش یکی از مشکلات اساسی دانشگاه‌های کشور است، گفت: امروز اساتید دانشگاه را در کشور با تعداد مقالات آن‌ها متر می‌کنند و هرکس که در طول سال تعدادی خاص مقاله ننویسد، عذر او را می‌خواهند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از بیرجند، غلامعلی منتظر، عصر روز گذشته در جلسه شورای بنیاد ملی نخبگان خراسان جنوبی، با بیان اینکه مشکل اصلی توسعه ایران اسلامی بحث منابع انسانی است، گفت: آنچه که برای کشور مشکل ایجاد کرده است، همین منابع انسانی است.

 

وی با اشاره به اینکه نزدیک به ۲۰ میلیون نفر هر روز صبح به قصد کسب آموزش از منزل خارج می‌شوند، گفت: در حال حاضر بیش از ۱۳ میلیون دانش آموز و ۴. ۵ میلیون دانشجو در کشور وجود دارد که نشان می‌دهد در حوزه کمیت آموزشی خوب کار کرده‌ایم.

 

معاون بنیاد ملی نخبگان کشور با اشاره به اینکه در حال حاضر سالانه ۷۰۰ هزار دانشجو از دانشگاههای کشور فارغ التحصیل می‌شوند، بیان داشت: با توجه به این آمار می‌بینیم که وزیر کار اعلام می‌کند که نمی‌داند با این همه فارغ التحصیلی که مهارتی ندارند، چه باید بکند.

 

منتظر با بیان اینکه هم اکنون بیش از ۳۶۰۰ نوع مرکز آموزش عالی در کشور فعال است، گفت: توسعه کیفی همراه با توسعه کمی در کشور اتفاق نیفتاده است و می‌توان گفت که توسعه کیفی فدای توسعه کمی شده است.

 

وی با بیان اینکه نباید توسعه علمی کشور را براساس تعداد مقالات حساب کرد، گفت: امروز ما از نظر تعداد مقاله با کشور ترکیه برابر هستیم، اما آیا در تولید علم هم با هم برابر هستیم؟

 

معاون بنیاد ملی نخبگان کشور با بیان اینکه آموزش یکی از مشکلات اساسی دانشگاه‌های کشور است، گفت: امروز اساتید دانشگاه را در کشور با تعداد مقالات آن‌ها متر می‌کنند و هر کس که در طول سال تعدادی خاص مقاله ننویسد، عذر او را می‌خواهند.

 

منتظر با اشاره به اینکه بزرگ‌ترین طرح بنیاد ملی نخبگان در کشور طرح «شهاب» است، افزود: این طرح شناسایی و هدایت استعدادهای بر‌تر کشور را بر عهده دارد؛ که از پایه چهارم ابتدایی شروع کردیم و سال گذشته ۱۳۰ هزار دانش آموز دارای استعداد بر‌تر در کشور شناسایی شدند.

 

وی گفت: امسال نیز ۴۰۰ هزار دانش آموز با هدف رصد کردن استعدادهای ویژه دانش آموزان تحت پوشش این طرح قرار می‌گیرند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
United States of America
۲۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۸
مقالاتی که عمدتا هیچیش به درد ایران نمیخوره و بعضاً به سفارش سیاسیون هست برای پیش برد اهداف خودشون.
اسم همچین کارایی پیشرفت علمی کشور نیست، خودتون رو مسخره کنید
0
0
دانشجوی شریف
Iran (Islamic Republic of)
۲۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۴
درب چنین سیستم آموزشی را باید گل گرفت که به تعداد مقاله افتخار می کند نه به ارتباط صنعت و دانشگاه و حل مشکلات کشور .
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار