گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»- یادداشت دانشجویی*؛ در نظام جمهوری اسلامی ایران که مبتنی بر نظریه ی متعالی ولایت فقیه است و توانسته به تئوری حکومتی شیعه ی دوازده امامی جامه ی عمل بپوشاند، توجه و اهتمام و پیروی از اندرزها، اوامر و کلیات منویات مقام عظمای ولایت، نه تنها مقدمهای برای پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده، بلکه نکتهای است که از آثار و لوازم پذیرش حکومت الهی و لزوم عمل به آن، بر همه ی مسئولان و کارگزاران نظام مفروض است.
شورای نگهبان به عنوان یکی از ارکان اصلی نظام جمهوری اسلامی، وظیفه حراست از قانون اساسی از طریق تطبیق مصوبات مجلس شورای اسلامی با قانون اساسی و ارائه نظرات تفسیری و همچنین حراست از شرع و از طریق تطبیق مصوبات با موازین اسلام را بر عهده دارد.
رئیس جمهور محترم چندی پیش گفته بودند که شورای نگهبان باید فقط نظارت کند نه اجرا و همچنین در ادامه ی این سخنان، اولین مجلس شورای اسلامی ایران را بهترین مجلس تاریخ کشور عنوان کرد!، که این موضوع در جای خود، جای تأمل دارد!؟
حال چگونه آقای روحانی با این همه سابقه ی اجرایی در کشور، مجلس اول شورای اسلامی که بدون نظارت شورای نگهبان بوده را بهترین مجلس معرفی می کند؟؟؟
قضیه ی مشهوری ست که در دوران مجلس اول شورای اسلامی که بدون نظارت شورای نگهبان تشکیل شد، بنی صدر با لباس زنانه از کشور فرار کرد ؛ آیا آقای روحانی از این قضیه با خبر هستند؟؟؟
آقای روحانی در مناظره ی انتخاباتی 92 گفته بودند که من یک حقوقدانم.
برای ما جای سوال است که آیا می شود یک حقوقدان از جایگاه شورای نگهبان بی اطلاع باشد؟؟؟
آقای روحانی در ادامه ی همین سخنان با چنین مضمونی گفته اند که برای انتخابات پیش رو، ما هیئت های اجرایی ای را در نظر گرفته ایم.
آقای رئیس جمهور بهتر است بدانند که در اصل 99 قانون اساسی، این چنین آمده است:
شورای نگهبان نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری، ریاست جمهوری، مجلس شورایاسلامی و مراجعه به آرای عمومی و همهپرسی را بر عهده دارد و همچنین در تفسیر این اصل نیز، این چنین آمده است که نظارت مذکور در اصل 99 قانون اساسی استصوابی است و شامل تمام مراحل اجرایی انتخابات از جمله تأیید و رد صلاحیت کاندیداها می شود.
آقای روحانی در سفر اخیر خود به استان همدان گفت: هیچ کس از این توصیه که همه به قانون عمل کنیم، دلخور نشود و هیچ فرد و نهادی بالاتر از قانون نیست.
رئیس جمهور محترم باید بدانند که ما از توصیه به قانون دلخور نمی شویم و همگی باید مطیع قانون باشیم، اما از زیر سوال بردن شورای نگهبان که یکی از ارکان نظام جمهوری اسلامی ست، دلخوریم و از مطرح کردن چنین مسائلی که دشمن را شاد می کند، نگران هستیم.
امام خامنه ای (مد ظله العالی)، در تبیین جایگاه مهم شورای نگهبان می فرمایند: ما برای اینکه به طور کلی از سلامت نظام مطمئن باشیم ؛ مهمترین و رساترین و فعالترین و موثرترین مجموعه ما، همین شورای نگهبان است.
با توجه به سخن فوق در می یابیم که شورای نگهبان به عنوان یک مجموعه ای است که نظام مقدس جمهوری اسلامی، با پایه آن استوار است و اگر کسی خدشه ای یا شبهه ای وارد کند، به ارکان نظام وارد کرده است.
ایراد بیاناتی نظیر اینکه چرا صندوق ها شفاف نیست یا نظارت انتخابات و اجرای آن نباید با هم مخلوط باشد، آب ریختن در آسیاب دشمن است و گاهی مشاهده شده که رسانه های بیگانه، از برخی سخنان رئیس جمهور کشورمان استقبال کردند.
این قبیل اتفاقات، ما را یاد جمله ی گهربار امام خمینی(ره) می اندازد که فرمودند: "هرگاه دشمن برای شما کف و سوت زد، در خود شک کنید".
در پایان، گفتن این نکته حائز اهمیت است که بدانید فتنه ی سال 88، ماه ها مانده به شروع انتخابات با ایجاد شبهه و شایعه پراکنی کلید خورد و علاوه بر این، قبل از انتخابات سال 92، برخی از سیاسیون کشور، مقوله ی انتخابات آزاد را مطرح کردند.
با توجه به این قضایا و اینکه دشمن در همه حال ، سودای نفوذ و رخنه در کشور را در خود می پروراند، چند ماه مانده به انتخابات، حفظ وضع موجود، از مهمترین نیازهای کشور است.
هاشم نسمیان-فعال دانشجویی
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.