به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، معصومه خاناحمدی در نشست مشترک پارکهای علم و فناوری و ادارات کل آی.سی.تی استانهای ایلام، کردستان و کرمانشاه در راستای توسعه فناوری و تجاری سازی آی.سی.تی در کرمانشاه، بیان داشت شناسایی ظرفیتهای استانهای منطقه غرب در زمینه فناوری از جمله اهداف برگزاری این نشست است.
وی با ارائه گزارشی از عملکرد پارک علم و فناوری استان کرمانشاه در یک دهه فعالیت خود، گفت: توسعه زیرساخت از جمله اولویت کاری این پارک بوده و در این زمینه پارک کرمانشاه رتبه هشتم کشوری را دارد.
سرپرست پارک علم و فناوری استان کرمانشاه به فعالیت پنج پارک علم و فناوری در شهرستانهای استان کرمانشاه اشاره کرد و افزود: در حال حاضر 250 شرکت دانشبنیان از حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه بهرهمند هستند.
خاناحمدی اضافه کرد: 50 درصد شرکتهای دانشبنیان زیر پوشش پارک علم و فناوری کرمانشاه در حوزه آی.سی.تی فعالیت دارند.
این مسئول از فروش 3 میلیارد ریالی محصولات شرکتهای دانشبنیان در استان کرمانشاه خبر داد و گفت: در راستای توسعه و ترویج فرهنگ فناوری همایشهای مختلفی در استان برگزار شده است.
وی با بیان اینکه محصولات شرکتهای دانشبنیان استان کرمانشاه در 20 نمایشگاه داخلی، استانی و خارجی به نمایش گذاشته شده است، گفت: سال گذشته 100 درصد طرحهای برگزیده استانی به پارک علم و فناوری کرمانشاه اختصاص داشت.
سرپرست پارک علم و فناوری استان کرمانشاه یادآور شد: دو طرح از طرحهای منتخب شده در استان نیز سال گذشته مربوط به پارک علم و فناوری کرمانشاه بود.
این مسئول به جذب یک میلیارد تومان کمک فنی و اعتباری برای واحدهای فناور در استان اشاره کرد و افزود: سال گذشته شرکتهای دانشبنیان در استان کرمانشاه بیش از 880 هزار دلار صادرات داشتند.
رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان نیز در این نشست بر تشکیل شبکههای دانشبنیان با یک هدف واحد به سمت توسعه و پیشرفت تاکید کرد.
خالد سعیدی گفت: پارکهای علم و فناوری میتواند با اتحاد با یکدیگر مشکلات خود را برطرف کنند و یک بازار منطقهای را ایجاد کنند.
وی با بیان اینکه سالانه در کشورمان 500 میلیون دلار برای خرید تسبیح هزینه میشود، گفت: این ظرفیت در کشور وجود دارد که چنین محصولاتی در داخل تولید شود.