به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، دکتر ایرج کاظمی نژاد مدیر آزمایشگاه مرکزی در این باره گفت: ارزیابی عملکرد مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی بر اساس عملکرد سال ۱۳۹۳ آنها انجام و رتبه هر کدام از مراکز بر اساس امتیاز کسب شده در ارزیابی، مشخص شد.
به گفته وی، در این رتبهبندی، «مرکز پژوهش متالورژی رازی»، «مرکز تحقیقات فراوری مواد معدنی ایران» و «پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران» به ترتیب، رتبههای اول تا سوم را بین ۲۷ مرکز آزمایشگاهی عضو شبکه، به خود اختصاص دادهاند.
رتبههای چهارم تا دهم نیز بهترتیب به مجموعه ازمایشگاههای متالورژی سازمان جهاد دانشگاهی واحد صنعتی شریف، پژوهشگاه صنعت نفت، آزمایشگاه تحقیقات نانو شرکت کارآفرینی و فناوری ایران (کفا)، پژوهشگاه مواد و انرژی، آزمایشگاه مرکزی دانشگاه شهید چمران اهواز، موسسه تحقیقاتی پرطاووس و موسسه تحقیقاتی جنگلها و مراتع کشور اختصاص یافت.
وی افزود: آزمایشگاه مرکزی دانشگاه شهید چمران در میان دانشگاههای عضو شبکه از جمله دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه تبریز، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه سیستان و بلوچستان رتبه نخست را از آن خود کرد.
کاظمی نژاد توضیح داد: ارزیابی عملکرد مراکز عضو شبکه براساس دستورالعمل ارزیابی عملکرد آزمایشگاهها و با توجه به سه شاخص اصلی «مشتری مداری»، «میزان کارکرد» و «میزان همکاریهای شبکهای» (به ترتیب با نسبت ۳۵، ۳۵ و ۳۰ درصد)، انجام میشود.
وی اظهار کرد: به ۱۰ عضو قطعی شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی، حمایت از خرید یک دستگاه خارجی جدید اختصاص می یابد. سهم حمایت شبکه در این بخش، حداکثر ۴ میلیارد ریال و تا سقف ۵۰ درصد قیمت دستگاه مورد تقاضای عضو است.