دوستی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، گفت: متاسفانه روند صدور مجوز شرکت های دانش بنیان در دانشگاه آزاد به کندی پیش می رود و با این حال انتظار داریم که با حذف بروکراسی های موجود این روند تسریع یابد.
وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد لرستان پیگیر اخذ مجوز 10 شرکت دانش بنیان است، افزود: اگر این طرح ها به تصویب برسند و اجرایی شوند، به طور مستقیم و غیر مستقیم بیش از 1000 شغل در استان ایجادذ می شود.
رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد لرستان از طرح سیلیکون متال واحد بروجرد، تولید نانو ذرات واحد دورود، طرح ارائه خدمات واحد مهندسی و پرورش گوساله واحد خرم آباد، طرح تولید پماد گیاهی مرکز کوهدشت، طرح کشت زعفران ارگانیگ واحد الیگودرز و پرورش ارقام جدید گردو با راندمان تولید بالا مرکز الشتر به عنوان بخشی از طرح های دانش بنیان دانشگاه آزاد لرستان نام برد و گفت: اعتبار پیش بینی شده برای اجرای این طرح ها 40 میلیارد تومان است.
دوستی ادامه داد: انتظاری که داریم این است که در راستای تسریع در اجرایی شدن این طرح ها مراحل صدور مجوز شرکت های دانش بنیان با سرعت بیشتری انجام شود.
وی در ادامه از موافقت دانشگاه آزاد با عودت 14 میلیارد تومان از مطالبات دانشگاه آزاد خرم آباد توسط صندوق مشترک سازمان مرکزی با واحدها خبر داد و تصریح کرد: این مبلغ حدود 10 سال در نزد این صندوق بوده که با رایزنی های صورت گرفته با رئیس و همچنین معاونت اداری دانشگاه آزادی به زودی به دانشگاه عودت داه می شود.
رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد لرستان گفت: این اعتبار برای تکمیل پروژه های نیمه تمام و اجرای طرح های دانش بنیان دانشگاه آزاد خرم آباد صرف می شود.