آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۸۴۵۸
ناصری در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

عنوان کردن ۸ ساله بودن دولت روحانی اولین خطای استراتژیک رحمانی فضلی بود

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد ضمن نادرست خواندن سخنان اخیر رحمانی فضلی گفت: این سخنان خبر از تحلیل‌ دولتی‌ها مبنی بر هشت ساله شدن دولت می‌دهد که اعلام آن توسط مجری انتخابات اولین خطای راهبردی وزارت کشور به عنوان عادل و امین مردم در انتخابات دارد که مطمئنا تبعاتی را در اذهان عمومی و نخبگانی خواهد داشت.

علی ناصری در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در رابطه سخنان اخیر وزیر کشور مبنی بر این‌که دولت دوحانی دولتی هشت ساله است، گفت: آنچه که وزیر کشور در تریبون رسمی و به عنوان یک مقام رسمی اعلام کردند چیزی نیست که بعدا بتوان با جملات نظیر «شوخی کردم» از اذهان و تحلیل‌ها پاک کرد.

 

وی ادامه داد: در ابتدا باید گفت که پسندیده نبود که رحمانی در مقام مجری انتحابات چنین سخنی را ایراد کند، هر چند در مقام مزاح باشد؛ اما این امر خبر از تحلیل‌ دولتی‌ها مبنی بر هشت ساله شدن دولت می‌دهد که اعلام آن توسط مجری انتخابات اولین خطای راهبردی وزارت کشور به عنوان عادل و امین مردم در انتخابات دارد؛ که مطمئنا تبعاتی را در اذهان عمومی و نخبگانی خواهد داشت.

 

این فعال دانشجویی ضمن تاکید بر اینکه نقل چنین سخنانی نسبت به مجری انتخابات بی اعتمادی ایجاد خواهد کرد، ابراز داشت: علاوه بر ایجاد بی‌اعتمادی نسبت به اذهان عمومی یک تحلیل دیگر نیز کاهش آرا می‌باشد؛ هر چند که بر خلاف این تحلیل، مردم ایران همیشه در پی سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر مشارکت بالا، حضور گسترده در انتخابات خواهند داشت.

 

ناصری با اشاره به این‌که علی‌رغم دانستن این‌که مردم در انتخابات حضوری گسترده خواهند داشت، نباید بذرهای تردیدپاشیده شود، تصریح کرد: شاید بتوان گفت مطرح کردن چنین سخنانی در فضای نخبگانی جامعه نشان از این داشته باشد که دولت برای دوره بعد برنامه خواهد داشت. با توجه به سابقه و کارنامه معقول و انقلابی وزیر کشور می‌توان آن را تکمیل پازلی دانست که از مدتی قبل طراحی شده است که شروع آن سخنان روحانی مبنی بر شفاف بودن صندوق آرا و کد واژه‌های انتخابات آزاد و بحث نظارت شورای نگهبان و پس از آن سخنان هاشمی مبنی بر حق الناس بودن رای مردم است.

 

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد بیان چنین سخنانی را زمینه ساز ورود جریانات ناهمخوان با انقلاب دانست و خاطرنشان کرد: یکی دیگر از تبعات بیان این سخنان ایجاد تردید میان مردم در رابطه با انتخابات سابق است.

 

وی در پایان یادآور شد: این سخن وزیر کشور نه تنها بی‌اعتمادی نسبت به دستگاه حکومت ایجاد خواهد کرد، بلکه می‌توان طی تحلیلی این گونه تصور کرد که هدف اصلی آن حذف جریان و پایگاه اجتماعی است که منتقد دولت هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار