احیای امر به معروف در دانشگاهها مستلزم حمایت از آمرین به معروف است
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، حجت الاسلام سید مجتبی نورالحسینی امروز در شورای امر به معروف و نهی از منکر بسیج دانشجویی لرستان گفت: احیای امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه ها مستلزم حمایت از دانشجویان آمر به معروف و ناهی از منکر است و در واقع این مهم نیز تنها با اجرای قوانین مختص به این حوزه امکان پذیر است.
وی بر ضرورت تشکیل ستاد ویژه امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاهها تاکید کرد و افزود: تقویت غیرت دینی، تقویت گفتمان بسیج و تقویت راهبرد انتظار یا مهدویت در فضای دانشگاه ها نقش به سزایی در اشاعه فریضه امر به معروف و نهی از منکر دارد.
مسئول تعلیم و تربیت بسیج دانشجویی لرستان ترویج و اشاعه سیره شهدا، بهره گیری از اساتید دینمدار، اختصاص بخشی از تحقیقات دروس معارف به موضوع امر به معروف و نهی از منکر، برگزاری مسابقات کتابخوانی و مقاله نویسی و تبیین قیام عاشورا و هدف امام حسین (ع) را در احیای امر معروف و نهی از منکر در دانشگاه ها موثر دانست.
نورالحسینی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر در سه مرتبه قلبی، زبانی و دستی اجرا می شود، تصریح کرد: در مرحله قلبی فرد ناهی از منکر می تواند با ابراز تنفر و انزجار و حتی قطع رابطه با عامل منکر به تکلیف خود عمل کند.
وی گفت: در مرحله زبانی نیز آمر به معروف باید با پند و اندرز و زبان لین به عامل منکر تذکر دهد و با این حال اگر تاثیرگذار نبود باید وارد مرحله دستی یا یدی که همان توسل به زور و قدرت است، شد.
مسئول تعلیم و تربیت بسیج دانشجویی لرستان گفت: طبق نظر مراجع عظام تقلید اجرای دستی امر به معروف و نهی از منکر تنها مختص به حاکم شرع و یا نماینده حاکم شرع است و آمران به معروف و ناهیان از منکر نباید شخصا در این مرحله اقدامی انجام دهند.