کد خبر:۴۴۴۳۰۲
فتوای عجیب داعش درباره فاجعه منا
داعش اعلام کرد کشتههای حجاج را ممکن است در زمره مسلمانان گمراه دانست ولی باید به خلافت ابوبکر البغدادی اعتقاد قلبی داشته باشند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از "الدیار” لبنان؛ گروهک تروریستی داعش با صدور فتوایی اعلام کرد کشته های منا چون از اتباع خلافت اسلامی نیستند نباید نماز میت برای دفن آنها بجاآورد!
بر پایه این گزارش؛ داعش اعلام کرد کشته های حجاج را ممکن است در زمره مسلمانان گمراه دانست ولی باید به خلافت ابوبکر البغدادی اعتقاد قلبی داشته باشند.
داعش در فتوایی که صادر کرده گفته بلاهای آسمانی به مرتدین و ردکنندگان خلافت اسلامی نازل خواهد شد. داعش همچنین کشته ها را به نابود شده و له شده توصیف کرده است.
در این رابطه بخوانید:
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
سلام من رو هم به عمه گرامی برسونین ...
ولی مطمئنا اگه این اتفاق مثلا در یک کنسرت موسیقی رخ میداد سیل خطبه ها در مورد عذاب و خشم الهی و ... نازل میشد!!!
جنگ بشه 90 درصد همینایی که تو سایتا داعشو لعنت میکنن فرار میکنن.
مرگ بر رژیم ظالم آل سعود
بعدشم به اعتقادات کسی توهین نکنید،حتی اگه میدونید راه اشتباهی رو میره.
شما فقط میتونید نهی کنید.البته اگه صلاحیتش رو داشته باشین.
6 میلیون نفر باید شما رو نهی کنن.خخخ
سلام ما رو هم برسون.
راه قدس همچنان از کربلا و دمشق می گذرد