به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، باقرپور امروز در نشست خبری هشتمین جشنواره ملی حرکت در ساختمان معاونت فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد، گفت: سندی توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی تحت عنوان سند راهبردی کشور در امور نخبگان تبیین شده که سند جامعی بود. این سند علاوه بر توجه به فرد نخبه به گروه نخبه نیز توجه دارد و رویکردش این است که گروههای صاحب استعداد را تبدیل به گروههای برتر کند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه هفت دوره جشنواره حرکت با سه مولفه ایده پردازی، ایجاد انگیزه در انجمنهای علمی کشور و ایجاد محملی برای شکل گیری شبکههای علمی بزرگ برگزار شده است، در رابطه با نحوه داوری آثار برگزیده تصریح کرد: داوران این دوره عمدتا یا سرآمدان عرصه فرهنگ و علم هستند و یا خود در دورههای قبل این جشنواره حضور داشتند.
مسئول انجمنهای علمی پژوهشی وزارت علوم ادامه داد: هر اثر توسط دو داور و اثر برتر نیز توسط داور سوم مورد بررسی قرار گرفت تا حقی تضیع نشود.
باقرپور خاطرنشان کرد: تا کنون روند مشخصی پس از برگزاری جشنواره مشخص نشده است و این گونه نبوده که پس از برگزاری جشنواره آثار منتخب را به نهادهای مربوطه جهت سرمایه گذاری معرفی کنیم؛ اما به طور کلی بنای ما بر این بوده که بتوانیم از ظرفیتهای اتحادیه انجمنهای علمی کشور و بنیاد ملی نخبگان بهره مند شویم.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا برنامهای در جهت بین المللی شدن این جشنواره مد نظر دارید؟ گفت: چشم انداز ما از ابتدای برگزاری این جشنواره گسترش و بین المللی کردن جشنواره حرکت بود و بر این اساس بر این هستیم تا جشنوارههایی را که در دیگر کشورها اقدام به معرفی انجمنهای علمی دانشجویی برتر میکنند را شناسایی و با ارتباط گیری با آنان؛ آنان را درگیر این جشنواره کنیم.
مسئول انجمنهای علمی پژوهشی وزارت علوم در پایان گفت: در جشنواره ملی حدود ۸۰۰ اثر از سراسر کشور به دبیرخانه ارسال شده است.