کد خبر:۴۴۶۸۳۱
عضو نهاد رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد:

بنیاد تکثرگرایی نبودن حق مطلق است

عضو نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد با تاکید بر اینکه بنیان تکثرگرایی نبود حق مطلق است، گفت: در جامعه تکثرگرا هیچ مسئله بنیانی و واحدی وجود ندارد و این گونه است که در این جامعه هیچ تعریف واحدی از یک مسئله نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، حجت الاسلام علمی امروز در جشن عید غدیر در دانشکده علوم تربیتی دانشگاه فردوسی مشهد مبانی اسلام را تنها راه چاره بحران‌های کشورهای اسلامی و غیر اسلامی‌ دانست و گفت: حتی یکی از بزرگان اقتصاد غربی بر این امر صحه گذاشته و گفته چنانچه می‌خواهیم از بحران‌های اقتصادی رها شویم باید مبانی اسلامی را پیاده کنیم. البته این مسئله به این معنا نیست که کشورهای غیر اسلامی به اسلام بپیوندند.

 

وی در ادامه بر ضرورت تبیین غدیر تاکید و با اشاره به اینکه سهم غدیر؛ ضرورت جامعه اسلامی، سکولار و کمونیسم است، تاکید کرد: حضرت زهرا(س) فرمودند نخستین نعمتی که خداوند در غدیر خم به ما داد ولایت بود تا نظم عادلانه و عاقلانه برقرار شود. همچنین خداوند در کنار ولایت، امامت را جهت جلوگیری از تکثرگرایی و تفرقه به وجود آورده است.

 

عضو نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: در جامعه تکثرگرا علت نخست بسیاری از بیماری‌های فکری وجود تکثرگرایی و عدم وجود مبنای واحد است.

 

حجت الاسلام علمی تصریح کرد: نتیجه اجرا نشدن غدیر در جامعه پیامبر(ص) به وجود آمدن تفاسیر متعدد از قرآن است و این می‌شود که فرقه‌های متعدد در جامعه اسلامی به وجود می‌آید. هر کس دیگری را تکفیر می‌کند و در نهایت جنگ برادر کشی در کشورهای اسلامی به وجود می‌آید.

 

وی با تاکید بر اینکه بنیان تکثرگرایی نبود حق مطلق است، گفت: در جامعه تکثرگرا هیچ مسئله بنیانی و واحدی وجود ندارد و این گونه است که در این جامعه هیچ تعریف واحدی از یک مسئله نمی‌شود.

 

عضو نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد در پایان یادآور شد: تفرقه و تکثرگرایی برادری را از جامعه خواهد گرفت و عداوت و دشمنی را جایگزین آن خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار