به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بجنورد، ندا تخشا متولد آبان 1369 فرزند دوم در خانوادهای مذهبی در شهرستان درگز به دنیا آمده، شغل پدرش آزاد و مادرش خانهدار میباشد و دیپلم خود را در رشته تجربی در شهرستان درگز گرفته است.
وی فارغ التحصیل شده و لیسانس کارشناس بهداشت عمومی دانشگاه علوم پزشکی بجنورد و هماکنون استخدام وزارت بهداشت مشهد است.
وی که عنوان دانشجوي نمونه کشوری را از آن خود کرد در رشته بهداشت عمومي در مقطع کارشناسي تحصيل کرده و از دانشجويان ممتاز و نخبه علمي و فرهنگي است در سالهاي 91 تا 93 به عنوان دانشجوي فعال فرهنگي و در سالهاي 92 و 93 به عنوان دانشجوي نمونه دانشگاه معرفي و امسال به عنوان دانشجوي نمونه دانشگاههاي علوم پزشکي کشور شناخته شده است.
تخشا در مورد پیشینه فعاليتهايش گفت: فعاليتم را از مشارکت در برنامههاي بسيج دانشجويي، نمايندگي نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه و کميته تحقيقات دانشجويي آغاز کردم و بعد از چندي مسئول آموزش و پژوهش کميته تحقيقات دانشجويي و مشاور پژوهشي، دانشجويي دانشگاه شده است.
وی بیان کرد: برای کسب موفقیت پژوهش 90 درصد و فرهنگ 100 درصد بیشترین تاثیر را دارد.
این دانشجو برگزاري کارگاههاي آموزشي تخصصي، همکاري در برگزاري و شرکت در همايشهاي منطقهاي، ملي و بينالمللي، ارائه مقالات و طرحهاي تحقيقاتي، چاپ مقاله در مجلات علمي معتبر و انتشار در سايتهاي علمي و ارائه پاياننامه کارشناسي با عنوان «بررسي ميزان بروز عوارض واکسيناسيون MMR و ثلاث در کودکان زير يکسال شهر بجنورد در سال 93» را از ديگر فعاليتهاي علمي وپژوهشي خود عنوان کرد.
تخشا یکی دیگر از عوامل موفقیت خود را تلاش بسیاریش در مطالعه بیان کرد و گفت: تمام وقتم را برای مطالعه و کسب مهارت و تحصیلاتم صرف میکردم و بسیاری از اوقات تا صبح بیدار بودم و مطالعه میکردم و زمان را از دست نمیدادم.
وی علاوه بر انجام فعاليتهاي علمي وپژوهشي ندا تخشا، در جشنوارههاي فرهنگي، قرآن و عترت و مسابقات ورزشي فعالیت داشت و هر ساله مقام اول تا سوم را کسب کرده بود.
این دانشجو که مدتي دبيري کانون خيريه دانشجويي «ضحي» و نيز دبيري شوراي بدوي انضباطي و هيئت دانشگاهي تصويب کرسيهاي آزادانديشي را بر عهده داشت، عنوان کرد: در سالهاي 91، 92 و 93 عنوان فعال فرهنگي دانشگاهي و در سالهاي 92 و 93 عنوان دانشجوي نمونه را کسب کرد.
تخشا درباره روند تعیین دانشجوي نمونه گفت: هر ساله دانشجوياني که از رزومه آموزشي، پژوهشي و فرهنگي قابل توجهي برخوردار هستند رزومهشان را به امور فرهنگي دانشگاه تحويل ميدهند و بعد از داوري، سه دانشجو به عنوان منتخب دانشگاهي معرفي ميشوند.
وی ادامه داد: در سالهاي گذشته طبق آييننامه تمام دانشجويان اعم از منتخبان دانشگاهي، حق ورود به دوره کشوري را داشتند؛ اما در سال 93 آييننامه تغيير کرد و فقط دانشجويان منتخب دانشگاهي به مرحله کشوري راه پيدا کردند که من اين شرايط را داشتم.
این دانشجوی نمونه کشوری در خصوص رقبایش گفت: آنها هم سطح علمی و پژوهشی و فرهنگی بسیار عالی قرار داشتند و رقابت ما بسیار تنگاتنگ و نزدیک بهم بود.
وی افزود: در مرحله کشوری 282 دانشجوی نمونه دانشگاهی از سراسر کشور در مقاطح دکترا و کارشناسی ارشد و کارشناسی به رقابت پرداختند و در نهایت 20 دانشجو انتخاب شدند که تنها سه نفر مانند من در سطح کارشناسی بودند.
ندا تخشا تحصیل را اولويت برتر آینده زندگي خود مطرح کرد و گفت: خدمت صادقانه به هموطنانم از ديگر اهدافم است و به دانشجويان ديگر توصيه ميکنم که سعي کنند در کنار آموزش به موضوعات پژوهشي و فرهنگي هم توجه کنند و هميشه و هر لحظه اميدوار باشند.
وی بهترین تشکل هایی که در آن فعالیت داشته را کمیته تحقیقات دانشجویی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و بسیج دانشجویی عنوان کرد و گفت: دوران دانشجویی تماما خاطره است؛ اما بهترین خاطرات مربوط به انتخاب شدنم به عنوان دانشجو نمونه کشوری و مشرف شدنم به خانه خدا و حس خوبی که آنجا داشتم بود.
نظر این دانشجوی نمونه کشوری در مورد واژههای زیر در یک جمله به این شرح بود:
شب امتحان: شب فلاکس، چای و قهوه و توبه!! خودم شب امتحانی بودم؛ اما به دوستان توصیه نمی کنم.
اساتید جدی: در ذهن ماندگارند.
سلف سرویس: جوجه 175 تومانی ترم اول و 1500 تومانی ترم آخر.
ایران اسلامی: همیشه سربلند
خدمت به مردم: حس خوب نوع دوستی
حادثه منا: غم انگیز و همچنین تامل برانگیز