آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۱۵۷۲
۳۰ دی ماه؛

برگزاری نوزدهمین کنگره سراسری همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت در خوزستان

رییس نوزدهمین کنگره سراسری همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت گفت: با هدف بررسی و تعیین نقش دولت در تحکیم ارتباط صنعت و دانشگاه و دستیابی به سازوکارهای لازم و تعیین استراتژی‌های مناسب در این زمینه نوزدهمین کنگره سراسری همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت در خوزستان برگزار می شود.

به گزارش «خبرگزاری دانشجو» از اهواز،  رییس نوزدهمین کنگره سراسری همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی اظهار کرد: نوزدهمین کنگره سراسری همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت ۳۰ دی ماه امسال در خوزستان برگزار می‌شود

 

فرج‌اله خبیر افزود:  این کنگره با هدف بررسی و تعیین نقش دولت در تحکیم ارتباط صنعت و دانشگاه و دستیابی به سازوکارهای لازم و تعیین استراتژی‌های مناسب در این زمینه برگزار می‌گردد.

 

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان تاکید کرد: به نظر می‌رسد نهادهای اصلی که در برقراری ارتباط بین صنعت و دانشگاه باید به صورت پیکره‌ای واحد عمل کنند، از یکدیگر جدا بوده و هر یک مستقل از دیگری عمل می‌کنند. البته نهاد دولت به عنوان رکن سوم، همواره تلاش کرده تا نقش کنترل‌کننده و نظارتی خود را در روابط صنعت و دانشگاه ایفا کند.

 

وی با اشاره به صدور انواع بخشنامه‌ها و لوایح متعدد در حمایت از صنعت و دانشگاه، تصریح کرد: درعین حال نخبگان و کارآفرینان باید ابتکار عمل را به دست گرفته و با بازتعریف نظام ارتباط بین صنعت و دانشگاه به جای دولت، نقش نظارتی را در روابط بین دانشگاه و صنعت ایفا کنند.

 

معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان با تاکید برلزوم حمایت کلیه دستگاه‌های اجرایی استان از برگزاری این کنگره سراسری در اهواز، گفت: حضور پررنگ نخبگان بخش‌های تولیدی، اساتید دانشگاه‌ها، صاحب‌نظران موسسات آموزشی و پژوهشی، مدیران و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی، مدیران دفاتر ارتباط با صنعت دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی و مدیران واحدهای تحقیق و توسعه صنعت در این کنگره می‌تواند ما را در دستیابی به اهداف و راهکارهای مناسب در این زمینه به طور شایسته کمک کند.

 

خبیر با اشاره به اقتصاد مقاومتی و نیز تدوین برنامه ششم توسعه استان خوزستان تاکید کرد: نقش ارتباط صنعت و دانشگاه در تحقق اقتصاد مقاومتی، جایگاه ارتباط دانشگاه و صنعت دربرنامه ششم توسعه، همچنین نقش نهادهای واسطه‌ای در ارتباط موثر دانشگاه و صنعت، نقش دانشگاه‌های مهارتی در ایجاد شغل، روش‌های بهینه‌سازی ارتباط آموزش‌های مهارتی در صنعت و تدوین سیاست‌ها و راهکارهای کارآفرینی و تجاری‌سازی دانش و ثروت‌آفرینی، می‌تواند از موضوعات اصلی این کنگره ملی باشد.

انتهاي پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار