کد خبر:۴۵۲۳۷۹
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گناباد:

سلامت كامل جامعه در گرو سلامت مواد غذایي مصرفی است

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گناباد سلامت كامل جامعه را در گرو سلامت مواد غذایي مصرفی توسط مردم دانست و گفت: برای داشتن بدنی سالم، باید از مصرف غذاهای ناسالم همچون فست‌فودها و غذاهایی با چربی بالا و روغن ترانس پرهیز کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، مهدی کریمی، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گناباد امروز در جمع خبرنگاران در مراسم توزیع بسته‌های سالم صبحانه در بین دانش آموزان دخترانه حضرت معصومه(س) این شهرستان، به شعار امسال سازمان جهانی بهداشت «ايمني غذا، از مزرعه تا سفره» اشاره کرد و گفت: ایمنی غذا یعنی جلوگیری از آسیب‌رساندن یا خطررساندن به بدن که در مورد غذا به معنی رسیدن غذای فاقد میکروب با حفظ ارزش‌های غذایی به بدن است.

 

وی، زنجیره ایمنی غذایی را مستلزم هماهنگی، همکاری و تعامل دستگاه‌ها و متولیان مختلف بخش غذایی از تولید تا مصرف عنوان و افزود: نشان ایمنی و سلامت در راستای تشویق تولید کنندگان برای تولید محصولات سالم تر غذایی و آشامیدنی و همچنین ایجاد رقابت سالم بین تولیدکنندگان این محصولات تهیه و تدوین شده است.

 

معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گناباد، نداشتن مواد افزودنی شیمیایی سنتتیک، به حداقل رساندن میزان کالری فراورده از طریق کاهش مصرف کربوهیدراتهای ساده و چربی ها، به حداقل رساندن ترکیبات و عوامل خطرساز از قبیل اسیدهای چرب ترانس و اشباع و...، استفاده از مواد افزودنی و اولیه طبیعی و ارگانیک، تولید بهداشتی و صنعتی فراورده های سنتی، عاری بودن فراورده از سموم قارچی و باقی مانده سموم دفع آفات نباتی و داروهای دامپزشکی و عوامل آلودگی بیولوژیک و بکارگیری ساز و کارهای بهبود ارزش تغذیه‌ای فراورده را از مهمترین معیارهای اعطاء نشان ایمنی و سلامت برشمرد.

 

کریمی، سلامت كامل جامعه را در گرو سلامت مواد غذایي مصرفی توسط مردم بیان و تاکید کرد: برای داشتن بدنی سالم، باید از مصرف غذاهای ناسالم همچون فست‌فودها و غذاهای با چربی بالا و روغن ترانس پرهیز کرد.

 

وی با بیان اینکه متاسفانه چند سالی است که مصرف محصولات لبنی محلی در جامعه افزایش یافته است، گفت: اگر شیر مصرفی پاستوریزه نباشد، برای بدن آسیب‌رسان خواهد بود.

 

معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گناباد با تشریح انواع غذاهای سالم، از فریزکردن، خشک کردن، شستن بهداشتی و پخت کامل غذا به عنوان روش‌های نگهداری مواد غذایی یاد کرد.

 

وی، توسعه جامعه را در گرو وجود انسان‌های سالم به ویژه دانش‌آموزان به عنوان نسل آینده کشور دانست و بر لزوم کاهش مصرف قند، نمک و چربیها، افزایش فعالیت و تحرک، افزایش مصرف سبزیها و میوه‌ها و دقت در مصرف مواد خوراکی بر اساس اطلاعات راهنمای تغذیهای تاکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار