به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زاهدان، پس از آنکه سخنرانی آذر منصوری، محکوم فتنهگر و عضو حزب منحله مشارکت که در ایام فتنه به جرم تبلیغ علیه نظام، تشویش اذهان عمومی و تبانی به منظور بر هم زدن امنیت ملی محکوم و به سه سال حبس محکوم شده بود در دانشگاه سیستان و بلوچستان لغو شد، اکنون و با گذشته زمانی کوتاه تشکل پرحاشیه دانشگاه دیگر عضو حزب مشارکت و بازداشتی فتنه را برای سخنرانی در دانشگاه دعوت کرده است.
قرار است تا فردا شب علی شکوریراد، بازداشتی، عضو حزب منحله مشارکت و نماینده تندروی مجلس ششم در تالار فردوسی دانشگاه سیستان و بلوچستان به سخنرانی بپردازد.
شکوریراد یکی از پرحاشیهترین اصلاحطلبان کشور است که همواره به سخنرانی علیه ارکان نظام پرداخته است و قصد در تطهیر چهره سران فتنه کرده است.
وی در یکی از سخنرانیهای خود با حمله به شورای نگهبان میگوید: ما امروز با معضلی به نام نظارت استصوابی روبرو هستیم که با روح قانون اساسی در تعارض است. نباید با توجه به یک متن قانونی، اختیار را از مردم سلب کنیم. قانون اساسی ۱۷۷ اصل دارد که هیچ کدام فرع نیستند و نباید از اصول آن عدول شود.
این عضو حزب منحله مشارکت همچنین میگوید: شورای نگهبان نباید قانون اساسی را به گونهای تفسیر کند تا حق مردم سلب شود؛ اینطور نیست که قانون اساسی حق حاکمان و حد مردم باشد؛ بلکه قانون اساسی، حق مردم و حد کارگزاران نظام است.
وی با بیان این ادعا که شأن نظارتی شورای نگهبان، تعیین صلاحیت نامزدهای انتخابات نیست، گفت: وزارت کشور و هیاتهای اجرایی باید صلاحیت نامزدها را تائید کنند و اگر بیمورد رد صلاحیتی صورت گیرد، شورای نگهبان میتواند مداخله کند؛ اما احراز صلاحیت کار شورای نگهبان نیست.
شکوریراد همچنین در جای دیگری درباره حوادث عاشورای سال ۸۸ با حمله به صدا و سیما میگوید: عاشورای ۸۸ دروغ بزرگ صدا و سیما بود که به خورد مردم داد و اکثر صحنههای فیلمبرداری صحنهسازی شده بودند.
مسئله دیگری که در این میان پر اهمیت به نظر میرسد فعالیت تشکلی پرحاشیه در دانشگاه است که هنوز ماهیت آن مشخص نشده است؛ زیرا این تشکل بنا به ادعای مسئولان دانشگاه در سال تحصیلی گذشته با اساسنامهای جدید توانسته است در دانشگاه اعلام موجودیت کند؛ اما مسئلهای که مشخص نیست، این است که چگونه میشود دو تشکل هم نام و با یک آرم در یک دانشگاه وجود داشته باشد؟
نام تشکل انجمن اسلامی پیرو خط امام(ره) که بر این تشکل گنجانده شده است، پیش از این در دانشگاه و ذیل نظر دفتر تحکیم وحدت موجود بوده و اساسنامه مشخص نیز داشته است و معلوم نیست که چگونه تشکلی دقیقا با همان نام و آرم در دانشگاه مجددا راهاندازی شده است؟
البته در زمان روی کار آمدن دولت جدید به نظر میرسد که روند حمایت از این تشکلهای متخلف که ادعای حمایت از دولت را دارند، از سوی برخی مسئولان در وزارت علوم و استانداری به وجود آمده است و با وجود تخلفات آشکار این جمعیت ارادهای برای برخورد با آن وجود ندارد.
حال مسئولان دانشگاه باید در قبال همه اتفاقاتی که در این جلسه خواهد افتاد پاسخگو باشند؛ زیرا اجازه دادن به یک تشکل پرحاشیه در دانشگاه برای فعالیت آن هم در راستای فتنه به شخص رئیس دانشگاه برگشته و عواقب آن را باید بپذیرند.