احمدی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، با اشاره به اینکه تمام اولویت های پژوهشی ما در شورای عالی علوم تحقیقات و فناوری بر مبنای سند جامع علمی کشور می باشند گفت: بحث کریدورهای علم و فناوری که حدود دو سال است مورد توجه جدی قرار گرفته و توسعه شرکت های دانش بنیان و همچنین عملیاتی شدن کارگروه و تسهیلات مالی بر مبنای سند جامع علمی کشور می باشند.
معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم ضمن اشاره به اینکه در حال حاضر حدود 1600 شرکت دانش بنیان در کشور مشغول به فعالیت هستند، افزود: البته به دلیل مشکلاتی که در سال های گذشته وجود داشت از سند عقب افتاده ایم؛ اما امروز با قدرت و هماهنگی بین اجزای دستگاه ها این کار در حال پیشرفت می باشد.
وی تصریح کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی که در گذشته عملا بدون فعالیت بود امروز با بیش از هزار میلیارد تومان تسهیلات مالی لازم را انجام می دهد.
احمدی بیان داشت: در حوزه توسعه پژوهش و ارتقای کیفیت همراه با کمیت نیز به مبانی سند جامع علمی کشور توجه می کنیم.
معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم در ادامه توسعه پژوهش در علوم انسانی را که یکی از قوانین سند جامع علمی کشور می باشد را از اقدامات جدی وزارت علوم دانست و یادآور شد: طی این دو سال توانستیم شش مرکز رشد در علوم انسانی در سطح کشور ایجاد کنیم که در گذشته این مراکز وجود نداشت؛ بنابراین وزارت علوم در حوزه علوم انسانی نیز اقدامات شایان توجهی را انجام می دهد.