وحید احمدی، معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» در سمنان گفت: مجموعه برنامههای تدوین شده در دانشگاه دامغان، بسیار مناسب و رو به رشد است.
وی تصریح کرد: آزمایشگاه نانوفناوری و نانو فیزیک که در دانشگاه دامغان به همراه همکاران پرتلاشم افتتاح شد، می تواند در موضوع آزمایشگاه مرکزی گامی روبه جلو باشد.
معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم اظهار کرد: ساخت آزمایشگاه های مبنایی از سیاست های کلی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است، چرا که معتقدیم این نوع آزمایشگاه ها و امکانات علمی و پژوهشی دارای سرویسی عمومی و مرکزی است.
وی با بیان این که ساختار مناسب و قابل توجهی توسط دانشگاه دامغان به منظور استفاده هرچه بهتر از این امکانات فراهم شده است، تاکید کرد: هم از لحاظ فضای فیزیکی و ساختمانی و هم از نظر زیرساخت های مخصوص، دانشگاه دامغان شرایط مناسبی را فراهم کرده است و به همین دلیل وزارت علوم نیز از این طرح حمایت می کند.
احمدی منابع مالی در ادامه مسیر پژوهشی را مهم دانست و گفت: بنده به شخصه امیدوارم با جذب منابع مالی مورد نیاز به منظور تکمیل ساختارهای موجود، دانشگاه دامغان در ادامه این مسیری که شروع کرده موفقیت های بیشتری را کسب کند.
وی افزود: تاکید وزارت علوم همواره بر این موضوع است که باید رابطه بین صنعت و پژوهش در دانشگاه ها تقویت شود و به همین علت بنده در این مدتی که در دامغان بودم به مسئولین دانشگاه دامغان توصیه کردم که هر چه بیشتر بر طرح های ارتباط با صنعت متمرکز شوند.
معاون پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: پس از بازدیدی که از مرکز رشد تازه تاسیس دانشگاه دامغان داشتیم به این نتیجه رسیدم که عزمی جدی به منظور فعالیت های دانش بنیان و ارتباط با صنایع مختلف در دانشگاه دامغان وجود دارد و امیدوارم با همین روند به سمت پژوهش های کاربردی و رفع نیازهای کشور گام برداریم.
وی با اشاره به این که باید تمامی فعالیت های پژوهشی ارتقاع پیدا کنند، خاطرنشان کرد: بنای ما بر این نیست که خروجی های دانشگاه و مراکز پژوهشی صرفا مقاله های علمی بدون کاربرد باشد، بلکه آن دسته از مقالاتی که دارای کیفیت و ارجاع بالایی هستند، مورد توجه ما است.