کد خبر:۴۵۴۹۵۹

آمریکا اعزام نیروهای ویژه به سوریه را بررسی می‌کند

به گفته مقامات امریکایی، واشنگتن به منظور ایجاد تحول در جنگ با گروه تروریستی داعش اعزام شمار معدودی نیروی عملیاتی ویژه به سوریه و بالگرد به عراق را در دست بررسی دارد.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، باراک اوباما، رئیس‌جمهور امریکا که در اواخر دورۀ تصدی خود قرار دارد، پیشتر مخالفت خود را با حضور نیروهای امریکایی در خاورمیانه اعلام کرده بود اما اکنون در حال بررسی گزینه‌های عملی‌تر و حضور نیروهای ویژۀ ایالات متحده در سوریه و عراق است. 

 

دولت اوباما کماکان و به ویژه در پی سقوط شهر رمادی عراق در ماه مه و ناکامی ارتش امریکا برای آموزش و تسلیح هزاران شبه‌نظامی سوری، برای تشدید تلاش‌ها تحت فشار قرار دارد.

 

خبرگزاری رویترز به نقل از دو مقام امریکایی که نخواستند نامشان فاش شود گزارش داد هرگونه استقرار نیرو با طرحی دقیق و با هدف پیشبرد اهداف و مقاصد نظامی محدود در عراق و سوریه همراه خواهد بود.

 

این گزینه شامل استقرار موقت برخی نیروهای ویژه امریکا در سوریه در راستای مشاوره به شبه‌نظامیان موسوم به «معتدل» در نبرد با دولت سوریه و حمایت بالقوه از عملیات هوایی امریکا است.

 

اشتون کارتر، وزیر دفاع امریکا، سه‌شنبه از قصد خود برای تقویت فعالیت نظامی امریکا در عراق و سوریه خبر داد.

 

این اظهارات چند روز پس از آن بیان شد که نیروهای عملیاتی ویژه امریکا در تلاش برای آزادسازی یک گروه از گروگان‌های کُرد در عراق  70 گروگان را آزاد کردند. 

 

در این عملیات که با مشارکت نیروهای عراقی و کرد انجام شد یک نظامی امریکایی کشته شد.

 

کارتر در جلسه پرسش و پاسخ سنا تصریح کرد: «ما از حمایت از شرکای توانمند خود در حملات فرصت‌طلبانه علیه داعش یا اجرای ماموریت‌های مشابه به طور مستقیم چه از طریق هوایی یا زمینی فرو گذار نخواهیم کرد.»

 

دولت اوباما در حالی از تجدید نظر در استراتژی علیه داعش سخن می‌گوید که چندی پیش به  شکست برنامه پرهزینه «آموزش و تجهیز» ستیزه‌جویان مورد حمایت امریکا در سوریه و عدم پیشرفت در بازپس گیری مناطق تحت کنترل تروریست‌ها در عراق اذعان کرده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار