آخرین اخبار:
کد خبر:۴۵۷۹۸۳

رشد ۳۵ درصدی واردات ایران از آمریکا در ۹ ماهه ۲۰۱۵

وزارت بازرگانی آمریکا اعلام کرد صادرات این کشور به ایران در ۹ ماهه سال جاری میلادی با رشد ۳۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شد و به ۱۸۵ میلیون دلار رسید که بیشتر از کل صادرات آمریکا به ایران در ۱۲ ماهه سال گذشته است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، وزارت بازرگانی آمریکا در جدیدترین گزارش خود از رشد ۳۵ درصدی صادرات این کشور به ایران در ۹ ماه نخست سال جاری میلادی خبر داد.

 

صادرات آمریکا به ایران که در ژانویه تا سپتامبر سال میلادی گذشته بالغ بر ۱۳۶.۴ میلیون دلار اعلام شده بود در مدت مشابه سال جاری میلادی به ۱۸۵ میلیون دلار افزایش یافته است.

 

بر همین اساس جایگاه ایران در میان مقاصد صادراتی آمریکا از ۱۳۶ در ۹ ماه نخست سال ۲۰۱۴ به ۱۲۰ در ۹ ماه نخست امسال رسیده است.

 

واردات آمریکا از ایران در این مدت صفر بوده است.

 

بر اساس این گزارش در نهمین ماه سال جاری میلادی صادرات آمریکا به ایران رشد ۲۶ درصدی داشته است. صادرات آمریکا به ایران در سپتامبر ۲۰۱۴ بالغ بر ۱۱.۴ میلیون دلار بود که این رقم در مدت مشابه سال جاری به ۱۴.۴ میلیون دلار رسیده است.

 

مبادلات تجاری ایران و آمریکا در سال ۲۰۱۴ با کاهش ۴۲ درصدی نسبت به سال قبل از آن مواجه شد و به ۱۸۲.۱ میلیون دلار رسید.

 

صادرات آمریکا به ایران در سال ۲۰۱۴ با افت ۴۱ درصدی مواجه شد و به ۱۸۲.۱ میلیون دلار رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مغز آزاد
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۳
ایکاش یه لیست از موارد وارد شده از آمریکارو هم منتشر کنید!
3
0
پربازدیدترین آخرین اخبار