کد خبر:۴۵۸۸۲۰
مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت:

۶۰ درصد از دانشجویان نشانه هایی از افسردگی دارند/ حوزه اخلاق و رفتارهای اجتماعی به شدت سکولار شده است

علامه گفت: حوزه اخلاق و رفتارهای اجتماعی به شدت سکولار شده و حتی دینداران ما اخلاق را از رفتارهای سیاسی متمایز کرده‌اند و همچنین مچ گیری‌ها، حذف و نبود تحمل و مدارا نسبت به همدیگر به معضلي اجتماعی و مهم در کشور تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از شیراز، حسام‌الدین علامه مدیرکل فرهنگی اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست خبری امروز با اشاره به هفتمین جشنواره ملی فرهنگی هنری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشورگفت: دارا در فرهنگ دینی تشیع با فرهنگ غربی بسیار متفاوت است و برای ترویج و نهادینه کردن فرهنگ دینی این موضوع مهم محوریت اصلی جشنواره فرهنگی و دانشجویی قرار گرفته است.


وی افزود: این جشنواره هنری در فضای جدی و علمی دانشگاه علوم پزشکی باعث می‌شود دانشجویان چند بعدی داشته باشیم.


وي با بیان اينكه هفتیمن جشنواره ملی فرهنگی هنری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، در روزهاي ۲۴ تا ۲۷ بهمن‌ماه امسال در شيراز برگزار مي‌شود، افزود: ایجاد موج مدرنیته و فرهنگ غربي و تهاجم به کانون خانواده ، می‌طلبد بیش از هر زمان دیگری، مسائل فرهنگي را خصوصا در محيط‌هاي آموزشي مورد توجه بیشتر قرار دهيم.


مدیرکل فرهنگی اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر از حضور تمام دانشجویان دانشگاه ها در این جشنواره دادو بیان داشت:تلاش مي‌كنيم امكان حضور تمام دانشجويان دانشگاه‌ها در هشتمين جشنواره فرهنگي هنري دانشگاه‌هاي علوم پزشكي كشور را فراهم كنيم.


علامه در ادامه اظهار داشت: جشنواره فرهنگي هنري دانشگاه‌هاي علوم پزشكي كشور در نوع خود بی‌نظیر است و این جشنواره تنها جشنواره‌ای در حوزه آموزش‌‌عالي است که از سال ۸۷ تاکنون برگزار شده و استمرار دارد.


وی گفت: از رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور درخواست کرده‌ایم که از این پس در مرحله اختتامیه این جشنواره در سطح دانشگاهی از آثار برتر اعضای هیئت علمی و کارکنان این دانشگاه‌ تجلیل کنند.


مدیرکل فرهنگی اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: حوزه اخلاق و رفتارهای اجتماعی به شدت سکولار شده و حتی دینداران ما اخلاق را از رفتارهای سیاسی متمایز کرده‌اند و همچنین مچ گیری‌ها، حذف و نبود تحمل و مدارا نسبت به همدیگر به معضلي اجتماعی و مهم در کشور تبدیل شده است.


علامه با بیان اینکه فرهنگ سلامت یکی از ویژگی‌های مهم این جشنواره است،تصریح کرد: در بسیاری از کشورها نیمی از مالیات دریافتی وارد حوزه سلامت می‌شود، در ایران نیز در مقطعی از زمان با پیشرفت در علوم پزشکی شاهد توجه زیادی به حوزه درمان بوده‌ایم.


وی در ادامه اظهار داشت: درجشنواره هفتم،بخش معارف به جشنواره ملی قرآن و عترت انتقال یافته واداره نشریات معاونت نیز به اداره رسانه تغییر نام داده است.


مدیرکل فرهنگی اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان داشت: در هفتمین جشنواره، بخش نشریات دانشجویی به جشنواره ملی نشریات دانشجویی واگذار شده است و مقرر شده این جشنواره ملی به صورت چرخشی بین دانشگاه آزاد اسلامی و وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شود .


علامه در ادامه گفت: بخش مطالعات و کتابخوانی جشنواره نیز به صورت سیر مطالعاتی و تخصصی و به طور جداگانه برگزار می شود.


وی در مورد کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تصریح کرد: بخش زیادی از آزاداندیشی در آئین‌نامه جدید حل شده و براساس آن کرسی‌های آزاداندیشی با محوریت گفت‌وگو، نقد منصفانه و آزادی پس از بیان اجرا می‌شود.


دبیر جشنواره ملی فرهنگی هنری براساس پژوهشی که در یکی از دانشگاه های کشور انجام شده، محیط دانشگاه و جمع دانشجویی از نشاط کافی برخوردار نیست و نتیجه حاصل از این پژوهش بیانگر این است که۶۰ درصد ازدانشجویانی که موردپژوهش قرارگرفتند، نشانه هایی از افسردگی داشتند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار