به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از کرمان، محمد رضاپور ابراهیمی شب گذشته در مراسم بزرگداشت شهدای فاجعه منا و وداع با ماه محرم در حسینیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان سخن میگفت، به مسائل اخیر در کشور اشاره کرد و گفت: رویکرد جمهوری اسلامی ایران در حوزههای مختلف با موفقیتهای زیادی همراه بوده است؛ اما در حوزه اقتصاد چه بخاطر مشکلات قبل و بعد از انقلاب فضای حرکت به گونهای پیش رفت که مسائل اقتصادی یکی از نقاط ضعف کشور شناخته میشود.
پورابراهیمی اقتصاد مقاومتی را راه حل مشکلات اقتصادی کشور دانست و تصریح کرد: ما باید به سمتی برویم که بتوانیم روی پای خودمان بایستیم و از مشکلات پیش رویمان پیشگیری کنیم.
وی با اشاره به برجام نیز گفت: ما در یک جنگ مستمر و طولانی با آمریکا قرار داریم و تا زمانی دشمن در موضع ظلم علیه مردم دنیاست رویکرد استکبار ستیزی ادامه خواهد داشت.
نماینده مردم کرمان ادامه داد: اولین ایراد برجام ارایه شدن آن در قالب طرح بود در صورتی که این موضوع باید بصورت لایحه وارد شود.
وی افزود: کمیسیون برجام برای بررسی بندهای قرارداد نیازمند وقت بیشتری بود و این کمبود وقت یک عامل انگیزشی برای ایجاد اختلاف در مجلس شد؛ زیرا عدهای خواهان زمان بیشتر و گروهی خواهان جمع بندی هرچه زودتر مباحث بودند.
پور ابراهیمی با تاکید بر شباهت طرح برجام و طرح کمیسیون امنیت ملی بیان کرد: هر دو طرح موضوعات یکسانی را پوشش داده بودند و ۹۰ درصد مباحث یکسان و بسیاری از بندها شبیه به یکدیگر بود.
وی از بررسی نشدن موارد اختلاف برانگیز و عدم ورود به جزییات برجام ابراز ناراحتی کرد و گفت: اجازه مطرح شدن پیشنهادات و انتقادات بعلت کمبود وقت داده نشد در صورتی که اگر سه شیفته در صحن علنی حاضر میشدیم این مشکل رفع میشد و گلایهای هم باقی نمیماند.
نماینده مردم کرمان در مجلس بحث نظارت بر اجرای مصوبات مجلس را مهمترین دغدغه نمایندگان دانست و بیان داشت: امروز پس از تصویب برجام مهمترین مسئله نظارت بر اجرای آن است تا در این مسیر مبادا برای کشور مشکلی پیش بیاید.
وی تاکید کرد: اگر دشمن تمام موارد تعهدات خود را هم انجام دهد تنها ۲۵ درصد از مشکلات اقتصادی ما حل میشود و ما بقی مشکلات مربوط به ساختار اقتصادی کشور است و با برداشته شدن تحریمها ما به وضعیت سال ۱۳۹۰ برمیگردیم.
پور ابراهیمی در پایان بیان داشت: ۲۰ماه از ابلاغ قانون مبارزه با کالای قاچاق، میگذرد؛ اما همچنان قاچاق کالا ادامه دارد و بعضی افراد همچنان همه چیز را به تحریمها ربط میدهند.