کد خبر:۴۶۰۵۳۱

پایان کار چهاردهمین کنفرانس هیدرولیک ایران در دانشگاه سیستان و بلوچستان

چهاردهمین کنفرانس هیدرولیک ایران که از ۲۰ آبان در دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز شده بود، عصر روز گذشته به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زاهدان، چهاردهمین کنفرانس هیدرولیک ایران که با حضور محققان، پژوهشگران، مشاور وزیر نیرو، استاندار و جمعی از مسئولان سیستان و بلوچستان از 20 آبان در دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز شده بود، عصر روز گذشته به کار خود پایان داد.

 

غلامرضا عزیزیان، دبیرعلمی چهاردهمین کنفرانس هیدرولیک ایران در اختتامیه این کنفرانس گفت: با توجه به تنوع گسترده آب و هوایی ایران توزیع بارندگی، تبخیر و تعریق در نقاط مختلف آن یکسان نیست به طوری که متوسط بارندگی سالیانه آن حدود یک سوم بارندگی سالانه جهان و کمتر از نصف متوسط بارندگی سالانه قاره آسیا است.


وی افزود: بر این اساس طراحی و ساخت تاسیسات مناسب آبی برای مدیریت و بهره‌برداری صحیح از منابع موجود و جلوگیری از خسارات سیل الزامی است که این کنفرانس تلاش کرد گامی کوچک اما بنیادی را در زمینه تحکیم بنیادهای مدیریت منابع آبی پایدار کشور بردارد.


دبیر علمی چهاردهمین کنفرانس هیدرولیک ایران ادامه داد: تجهیزات و روش‌های اندازه‌گیری در هیدرولیک، سازه‌های هیدرولیکی، سامانه‌های انتقال و توزیع آب، فناوری‌های نوین در مهندسی هیدرولیک، کاربرد سیستم‌های اطلاعات جغرافیایی و سنجش از دور در مهندسی هیدرولیک، ماشین های هیدرولیکی، مهندسی رودخانه، هیدروانفورماتیک، هیدرولیک دریا و سواحل، هیدرولیک زیست محیطی و هیدرولیک محیط های متخلخل از محورهای این کنفرانس بود.


عزیزیان بیان داشت: در این کنفرانس 350 مقاله از سراسر کشور توسط دبیرخانه دریافت شد که پس از بررسی توسط کمیته داوران 112 مقاله به صورت شفاهی و 185 مقاله به صورت پوستر ارائه شد.
 

وی در پایان خاطرنشان کرد: در حاشیه این کنفرانس ملی میزگردهایی در خصوص تالاب‌ها، بررسی و نقد مطالعات علاج بخشی سدگتوند، راهبرد مناسب برای مکان یابی مزارع شترمرغ و ماهی در قفس در سواحل جنوبی و کاهش تبخیر در پیکره های آبی برگزار شد تا زمینه مناسب برای به کارگیری ایده های خلاقانه اثرگذار باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار