کد خبر:۴۶۲۱۳۲

جشنواره منطقه ای رویش کویر در دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد

چهارمین جشنواره منطقه ای رویش کویر از امروز به مدت دو روز با حضور شماری از پژوهشگران و مخترعان کشوری، مسئولان بنیاد نخبگان در تالار امام رضا(ع) دانشگاه سیستان و بلوجستان آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زاهدان، چهارمین جشنواره منطقه ای رویش کویر از امروز به مدت دو روز با حضور شماری از پژوهشگران و مخترعان کشوری، مسئولان بنیاد نخبگان در تالار امام رضا(ع) دانشگاه سیستان و بلوجستان آغاز بکار کرد.

 

علی‌اوسط هاشمی، استاندار سیستان و بلوچستان در مراسم افتتاحیه این جشنواره در دانشگاه سیستان و بلوچستان اظهار داشت: شهر سوخته سیستان با آن همه دستاورد علمی توانست به شایستگی نام ایران و ایرانی را در دنیا برجسته و جایگاه ایرانیان را در جهان نشان داد.

 

وی ادامه داد: این همه اختراع در آن دوره نشان از قابلیت و وسعت توان ایرانیان در پاسخگویی به نیاز آن روز جهان دارد به طوری که ایرانیان در آن دوره توانستند با نگرش علمی به ایران و ایرانی قواره دهند.

 

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه سرمایه اصلی در هر جامعه انسان است گفت: تفاوت انسان ها در خلقت منطبق با نگاه خداوندی نشان از تفاوت در خلاقیت و نوآوری آنان دارد.

 

هاشمی تاکید کرد: اگر انسان ها از استعدادها و خلاقیت خود در مسیر تحول و توسعه بهره نگیرند شرایط هرگز تغییر نخواهد کرد.

 

وی اظهار داشت: خوشبختانه امروز به برکت انقلاب اسلامی تحولات بسیار مطلوبی در جامعه نظیر بودن جامعه بر مدارعلم و دانش، فراهم شدن شرایط تحصیل برای همگان بدون نگاه به جنسیت و گسترش مراکز علمی و آموزشی فراهم شده است.

 

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: بر این اساس ما امروز به تغییر نگاه و ایثار نیاز داریم که بیشتر آن از آن جوانان است زیرا اگر به تحولات برنامه ای می اندیشیم باید نقش خرد پررنگ دیده شود.

 

هاشمی اظهار داشت: جوانان با بودن بر موضع فعال علمی و یک تعامل درست می توانند جریان ساز باشند.

 

وی ادامه داد: باید با وجود همه قابلیت ها در کشور نظیر دریا، نفت و گاز و دیگر پتانسیل های بی نظیر و از همه مهمتر سرمایه های اجتماعی و انسانی بیش از پیش در مسیر توسعه گام برداشت.

 

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: گذشته از مخالفت ها، عداوت و کینه ورزی های برخی کشورها درمقابل ایران اسلامی در زمینه های مختلف علمی باید از دانش و قابلیت های ملی نیز بیشترین بهره را برد تا قابلیت های ایران و ایرانی در جهان به زیبایی نمایان شود.

 

هاشمی گفت: با توجه به اینکه توسعه و ترقی می تواند زمینه ساز تحول و دگرگونی درجامعه شود به نظر می رسد باید در برنامه ششم توسعه پژوهش را به عنوان سرمایه مدنظر قرار داد.

 

وی با بیان اینکه کثرت عامل پیشرفت نیست گفت: صرفا به توسعه واحدها و رشته های آموزشی و حفظ حیات دانشگاه از طریق جذب دانشجو اندیشیدن کار مطلوبی نیست بلکه با وجود تعداد زیادی افراد در حال تحصیل و تحصیل کرده در کشور برای قد کشیدن درعرصه مختلف جهانی باید پژوهش را مدنظر قرار داد.

 

استاندار سیستان و بلوچستان در پایان بیان کرد: به جای آن که افراد ایده خود را به دلایل مشکلات مالی و امثال آن در اختیار دیگران قرار دهند باید به موسسات و شرکت های دانش بنیان بیاندیشیم.

 

محسن کالوندی، دبیر اجرایی این جشنواره نیز در حاشیه این مراسم گفت: این جشنواره با هدف رونق بخشیدن به فضای ابتکار، انگیزه دادن به جوانان و شناسایی اختراعات برگزیده، تسهیل مسیر حرکت جوانان به منظور رسیدن به محصولی دانش¬بنیان، تکمیل چرخه نوآوری و تبدیل دارایی¬ های فکری به ثروت از سوی بنیاد ملی نخبگان در حال برگزاری است.

 

وی ادامه داد: از مجموع ۱۱۰ اختراع رسیده به دبیرخانه این جشنواره ۵۸ اثر در زمینه‌های مختلف کشاورزی، پزشکی، فنی و مهندسی مورد پذیرش قرار گرفت.

 

دبیر اجرایی چهارمین جشنواره منطقه ای رویش کویر با بیان اینکه استان های سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد و هرمزگان بیشترین آثار ارائه شده در این جشنواره را به خود اختصاص داده‌‌اند گفت: ۱۲ استاد دانشگاه تهران داوری این دوره از جشنواره را برعهده دارند.

 

کالوندی تاکید کرد: نفرات برتر این جشنواره به عنوان عضو بنیاد نخبگان کشور انتخاب و از مزایای این بنیاد بهره‌مند می شوند.

 

این جشنواره دو روزه با حضور مسئولان کشوری و استانی در محل تالار امام رضا(ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان در زاهدان در حال برگزاری است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار