کد خبر:۴۶۱۶۹۱

همایش «نهضت روشنگری» در دانشکده صنعت و معدن خاش برگزار شد

همایش «نهضت روشنگری» با محورهای آسیب‌های اجتماعی، سبک زندگی اسلامی، اقتصاد مقاومتی و شبکه‌های اجتماعی در دانشکده صنعت ومعدن خاش برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زاهدان، همایش «نهضت روشنگری» با محورهای آسیب‌های اجتماعی، سبک زندگی اسلامی، اقتصاد مقاومتی و شبکه‌های اجتماعی در دانشکده صنعت ومعدن خاش برگزار شد.

 

در ابتدای این مراسم حجت الاسلام پیری‌زاده، مدرس حوزه و دانشگاه هدف از آفرینش تمامی جن و انس را طبق آیات قران بندگی و عبادت خداوند دانست و بیان داشت: عبادت تنها نماز، روزه و مسجد نیست؛ بلکه باید با الگوپذیری از ائمه و آگاهي و یادگیری سبک زندگی اسلامی عبادت و بندگی واقعی را انجام دهیم.

 

وی با اشاره به اینکه تبلیغات تجاری زندگی ما را محاصره کرده است و مصرف‌گرایی، اشراف گرایی و برندگرایی ناشی از تغییرات سبک زندگی نسل جدید است، راهکار برون‌رفت از این وضعیت را بازگشت به سبک زندگی اسلامی دانست.

 

همچنین در ادامه این مراسم مهدی جهانتیغ، کارشناس مسائل روز و تحلیل گر مسایل سیاسی گفت: در سال‌های اخیر فشارهای اقتصادی و تحریم‌های ناجوانمردانه‌ای از سوی دشمنان انقلاب اسلامی به نظام و کشور ما تحمیل شده که مقام معظم رهبری توطئه‌های دشمنان را شناسایی و راهکارهای اجرایی صریحی را برای عبور از این بحران بیان فرمودند.

 

وی در ادامه ترویج روح خود باوری و خودکفایی، اجتناب از مدگرایی و تجمل گرایی، پرهیز از اسراف و تبذیر و ترویج فرهنگ قرض الحسنه را از مهم ترین عوامل دستیابی به اقتصاد مقاومتی عنوان کرد.  

 

جهانتیغ با بیان اینکه امروزه دشمن به بحث‌های اعتقادی روی آورده و آنها را به چالش کشیده افزود: دشمن با اجرا و گسترش برنامه‌های ماهواره‌ای و شبکه‌های مجازی قصد تضعیف اعتقادات، ارتباطات، حیا و عفاف مردم و نابودی خانواده‌های ایرانی را دارد.

 

وی در پایان بیان کرد: این همان شبیخون فرهنگی است که مورد توجه مقام معظم رهبری بوده و آن را به جنگ نرم تعبیر کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار