کد خبر:۴۶۵۳۵۰

کتاب «۲۰۵ ضرب‌المثل بلوچی گویش جاسک» در ایرانشهر رونمایی شد

مراسم رونمایی و معرفی کتاب «۲۰۵ ضرب‌المثل بلوچی گویش جاسک» تالیف مریم داوری و موسی محمود زهی در محل سالن آمفی تا‌تر دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زاهدان، مراسم رونمایی و معرفی کتاب «۲۰۵ ضرب‌المثل بلوچی گویش جاسک» تالیف مریم داوری و موسی محمود زهی در محل سالن آمفی تا‌تر دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایرانشهر برگزار شد.

 

حجت الاسلام ابطحی، امام جمعه شهرستان ایرانشهر در مراسم رونمایی این کتاب تصریح کرد: هر چه سطح سواد و کتاب خوانی در جامعه بالا‌تر باشد، میزان ارتکاب به جرم هم در جرایم سنگین و حتی در جرایم رانندگی کمتر خواهد بود.

 

وی افزود: هر قدر که فضای مجازی رایج شود باز هم نمی‌تواند جای کتاب را بگیرد و کتاب با برتریهایی که بر فضای مجازی دارد، گزینه بهتری است.

 

امام جمعه شهرستان ایرانشهر با توجه به اینکه انسان مؤمن در حقیقت اوقات فراغت ندارد، بیان کرد: در اسلام بازنشستگی و فارغ التحصیلی وجود ندارد و انسان مسلمان و مومن باید همیشه مشغول کار و مطالعه و یادگیری باشد.

 

ابطحی تصریح کرد: کتاب استاد است بنابراین باید توجه داشته باشیم از چه کتابی استفاده می‌کنیم زیرا نویسنده شخصیت خود را از طریق کتاب منتقل می‌کند.

 

وی خاطرنشان کرد: همانطور که غذا علاوه بر حلال بودن باید طیب هم باشد در زمینه انتخاب کتاب نیز باید علاوه بر مجاز بودن مسائل گوناگونی را مورد نظر قرار داد.

 

امام جمعه شهرستان ایرانشهر گفت: در دنیای امروز که دنیای علم، دانش و اطلاعات است حتی نذری نیز باید علمی و فرهنگی باشد و هیچ ایرادی ندارد که به جای آش و شله در مراسم مختلف کتابهای مفید ارائه داده شود.

 

نبی بخش داودی، معاون استاندار و فرماندار ویژه ایرانشهر نیز در این مراسم گفت: با توجه به اینکه در دنیایی قرار داریم که خیلی از امکانات وجود دارد؛ اما خروجی دلچسب نیست و باید توجه داشت که جایگاه کتاب با هیچ کدام از تکنولوژیها قابل تعویض نیست.

 

وی با اشاره به جایگاه و ارزش قلم علما افزود: قلمی ارزشمند است که بدون غرض و مرض بوده و واقعیتگرا باشد و به دنبال شکستن حریمها نباشد.

 

همچنین در بخش دیگری از این مراسم مریم داوری مولف کتاب ۲۰۵ ضرب المثل بلوچی با معرفی کتاب خود گفت: متاسفانه افرادی وجود دارند که به بهانههای مختلف در صدد پنهان کردن فرهنگ خودی هستند که این در حقیقت مقدمه از بین بردن فرهنگ است، بنابراین همه باید تلاش داشته باشیم که در آینده فرزندانمان با فرهنگ بیگانه نباشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار