به گزارش گروه دانشگاههای خبرگزاری دانشجو، دکتر محمد فیضیان در جمع خبرنگاران، افزود: در یکسالگذشته سعی شد آییننامهها و شیوهنامههای موجود با هدف تقویت و ارتقاء کیفی فعالیتهای پژوهشی اصلاح شوند که به بازنگری در آییننامه استفاده از فرصتهای مطالعاتی اعضای هیات علمی و انتخاب سالانه اعضای هیات علمی متقاضی میتوان اشاره کرد.
وی اظهار کرد: در بحث تقویت زیر بناهای پژوهش با تقویت آزمایشگاه مرکزی دانشگاه و خرید، تعمیر و راهاندازی دستگاههای مختلفی مثل دستگاه جذب اتمی، GC MASS , HPLC و میکروسکوپ نیروی اتمی در حال حاضر آماده سرویس دهی به سایر دانشگاههای استان و حتی خارج استان هستیم.
معاون پژوهشی دانشگاه لرستان تصریح کرد: طی یکسالگذشته کلاً مبلغی نزدیک به سه میلیارد تومان اقلام آزمایشگاهی و تجهیزات خریداری شده که بخشی از آن از نمایشگاه تولیدات داخلی و بخش دیگر مستقیماً توسط دانشکدهها خریداری شده است.
فیضیان اضافه کرد: در راستای تشویق دانشجویان و اساتید محقق سعی شده هزینههای شرکت در همایش دانشجویان تحصیلات تکمیلی پرداخت شود و همچنین افزایش صد در صدی گرند اعضای هیات علمی را به ازای هر امتیاز در نظر گرفتهایم.
وی بیان کرد: کتابخانه مرکزی در چند روز آینده با زیربنایی در حدود 3000 متر مربع افتتاح خواهد شد که بسیاری از مشکلات مربوط به کمبود سالن مطالعه دانشجویان و عدم وجود فضای مناسب برای کتابخانهها مرتفع خواهد شد.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در راستای تقویت منابع علمی و تسهیل در دسترسی به آنها با خرید نرمافزار تحت وب برای کتابخانه مرکزی امکان دسترسی مراجعهکنندگان و دانشجویان به منابع افزایش یافته و با اخذ اشتراک 300 بانک اسناد علمی و اشتراک در 3 پایگاه مهم و معتبر علمی بهصورت آنلاین سعی شده که اساتید و دانشجویان کمبودی در دسترسی به منابع علمی احساس نکنند.
فیضیان گفت: در بحث اینترنت افزایش صد در صدی پهنای باند اینترنت دانشگاه از 34M به 60M را داشتیم و دانشکده فنی و مهندسی، خوابگاه ولیعصر، خوابگاه رقیه و ... از طریق فیبرنوری به شبکه اینترنت استانی وصل شدند.
وی افزود: در مدت زمان یاد شده 3 همایش ملی و بینالمللی داشتیم که در جهت تسهیل برگزاری امور آنها سیستم ثبتنام اینترنتی برای همایشها را راهاندازی کردیم.
این مسئول با اشاره به ارتباط صنعت و دانشگاه، اظهار کرد: جلسات مختلفی در راستای بسترسازی ارتباط بین دانشگاه و صنعت برگزار شده و امیدوارم در آینده شاهد ارتباط مطلوبی باشیم.
فیضیان با اشاره به ایدههای عملی در راستای تحقق دانشگاههای نسل سوم یا دانشگاه کارآفرین، گفت: رشتهها و دروس تخصص باید متناسب با نیاز جامعه و رفع معظلات زندگی روزمره مردم باشند. ایدههای ناب و بیهمتا به حفظ منابع و منافع ملی منجر شود.