کد خبر:۴۶۹۵۳۶

وب سايت ستاد تحول و آمايش سرزميني منطقه ۹ کشور در علوم پزشکی مشهد راه اندازی شد

وب سايت دبيرخانه ستاد تحول و آمايش سرزميني منطقه ۹ کشور (خراسان) در دانشگاه علوم پزشکي مشهد راه اندازي شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مدير مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکي دانشگاه علوم پزشکي مشهد گفت: با توجه به پياده سازي طرح تحول و نوآوري در آموزش علوم پزشکي و اهميت اطلاع رساني در اين خصوص، دبيرخانه ستاد تحول آموزش و آمايش سرزميني کلان منطقه 9 اقدام به راه اندازي وب سايت اين دبيرخانه به نشاني ielpc.mums.ac.ir کرده است.

 

محمد اعتضاد رضوي خاطر نشان کرد: در اين وب سايت ضمن اطلاع رسانی از اخبار و رويدادهاي اين دبيرخانه،بخش هايي از جمله معرفي دبيرخانه، ماموريتهاي دبيرخانه، مراکز آموزش عالی منطقه 9، کارگروهها و اسناد نيز معرفي شده است.

 

وی  با اشاره به اينکه در راستاي اجراي سند آمايش سرزميني، کشور به 10 منطقه تقسيم شده است که خراسان رضوی، جنوبی وشمالی ‌قطب 9 کشوري است بیان داشت: در اين راستا پنج ماموريت ويژه شامل توسعه دندانپزشکي و علوم مرتبط، ‌توسعه دانش هنر و سلامت، توسعه دانش علوم اعصاب، توسعه علوم تغذيه و توسعه دانش طب تسکينی بر عهده منطقه 9 کشور نهاده شده است.

 

وي با بيان اينکه در اين راستا دبيرخانه منطقه با مسئوليت دانشگاه علوم پزشکي مشهد تشکيل شده است خاطر نشان کرد: همکاري در تدوين، بازنگري و توسعه کوريکورلوم هاي آموزشي مرتبط، گسترش زير ساختهاي لازم براي تربيت سرمايه انساني مورد نياز منطقه و کشور، تلاش جهت تامين اعضاي هيات علمي و نيروهاي متخصص و شناسايي و جلب همکاري ساير مراکز و دانشگاههاي علوم پزشکی کشور از جمله اقداماتي است که در اين راستا در دستور کار قرار گرفته است.

 

مدیر مرکز توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصريح کرد: بر اساس سند آمايش سرزميني 18 ماموريت فرا منطقه ای نيز تعيين شده است که بر اين اساس، رابطينی براي هر دانشگاه و دانشکده مشخص شده که در جهت اجراي اهداف و ماموريت‌هاي ويژه همکاري هاي لازم را داشته باشيم.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار