کد خبر:۴۷۰۴۰۰
رئیس دانشگاه آزاد ساری:

ماحصل پیوند حوزه و دانشگاه، انسان پروری است/ بیش از پیش نیازمند وحدت حوزه و دانشگاه هستیم

رئیس دانشگاه آزاد ساری گفت: پیوند حوزه و دانشگاه هم علمی است و هم عقیدتی و ماحصل چنین پیوند هوشمندانه‌ای انسان‌پروری است و از این رو می‌توان دانشگاه‌ها را کارخانه‌های انسان سازی دانست.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در جلسه وحدت حوزه و دانشگاه در دانشگاه آزاد ساری، با بیان اینکه پیوند حوزه و دانشگاه هوشمندانه‌ترین پاسخ به اتهاماتی علیه اسلام است، گفت: دشمنان می‌خواستند اسلام را شبیه کلیساهای قرون وسطائی و ضد دانش و دانشمندان نشان دهند؛ اما پیوند حوزه و دانشگاه هم علمی است و هم عقیدتی و ماحصل چنین پیوند هوشمندانه‌ای انسان‌پروری است و از این رو می‌توان دانشگاه‌ها را کارخانه‌های انسان سازی دانست.

 

نیاز آذری با بیان اینکه وحدت حوزه و دانشگاه به معنای ادغام یکی در دیگری نیست، ادامه داد: مهم این است که فرهنگ و دین حوزه در دانشگاه‌ها و فرهنگ جدید دانشگاه‌ها در حوزه باشد و اندیشه‌های این دو با هم مبادله شود.

 

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، مهم‌ترین خروجی وحدت حوزه و دانشگاه را تربیت و پرورش نیروهای متعهد و مسئولیت پذیر دانست و گفت: شهید چمران، باکری، باقری و بهرامی از چهره‌های دانشگاهی و حضرت امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری، شهدای محراب: باهنر و مفتح، و مطهری و آیت الله لاریجانی از افتخارات و چهره‌های برجسته حوزه‌های علمیه بودند.

 

نیاز آذری با بیان اینکه امروز به دلیل مواجهه با هجمه‌های غرب در شاخه‌های مختلف علمی و فرهنگی و سیاسی بیش از پیش نیازمند وحدت ناگسستنی حوزه‌های علمیه و دانشگاه هستیم، ادامه داد: حوزه‌های علمیه و دانشگاه‌ها به عنوان مغز متفکر و قلب جامعه و بازوان فرهنگی و علمی کشور است.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران با بیان اینکه فعالیت در راستای اقتصاد دانش بنیان از اولویت‌های اصلی دانشگاه آزاد اسلامی است، گفت: از زمان حضور میرزاده به عنوان رئیس بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری جهان تمامی مجموعه دانشگاه‌های آزاد اسلامی در راستاتی تحقق این امر در حال فعالیت هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار