به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ساری، کمیل موسوی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی بابل امشب در دیدار بسیجیان سراسر استان مازندران با آیت الله آملی لاریجانی که به مناسبت وحدت حوزه و دانشگاه برگزار شد ، گفت: با توجه به نام گذاری این روز توسط امام خمینی به نام وحدت حوزه ودانشگاه باید این سوال را بپرسیم که چقدر از شهید مفتح میدانیم، چرا امام شهادت ایشان را هفته وحدت معرفی کردند ایا صرفا بخاطر اینکه نزدیک دانشگاه شهید شدند بوده و یا به دلیل این است که ایشان از دانشگاه مدرک دکترا داشتند؟
وی افزود: پاسخ این را در سیره عملی و شیوه عملکرد این شهید بزرگوار باید دید. مثلا در ابتدای دهه پنجاه که رابطه ایران و مصر روابط چندان دوستانه ای نبود و حتی نزدیکی چندانی بین حوزه قم و نجف با الازهر مصر وجود نداشت، در چنین شرایطی یکی از نخبگان حوزوی که شاگرد امام خمینی و علامه طباطبایی بوده اند، دنبال دعوت از قاری مصری میرود در حالی که قاری اهل تسنن در انتهای قرات نمیگوید صدق الله علی و العظیم می گوید صدق الله العظیم.
موسوی ادامه داد: و یا اینکه ایشان سراغ دعوت از نویسنده سنی می رود که در مورد فضایل اهل بیت کتاب نوشته باشد و بابت همین قضایا هجمه زیادی تحمل می کند و همه این کارها در شرایط خفقان و امنیتی زمان شاه انجام می گرفت و از جمله دیگر کارهای ایشان که می تواند برای ما الگو باشد، برگزاری نمایشگاه کتاب در مسجد و تشکیل کانون فرهنگی دانش آموزان و فرهنگیان در مسجد رضوی قم بود.
وی تصریح کرد: جالب است که در این مسجد چهار گروه اعم از دانش آموز و فرهنگی و دانشجو و طلبه در کنارهم به بحث و گفتگو پیرامون مسائل اعتقادی و سیاسی میگذاشتند و حال باید پرسید اکنون با امکانات امروزی ما چه میکنیم؟
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی بابل در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: عملکرد شهید مفتح به ما می آموزد که باید وجوه مشترک خود با دیگران را تقویت کنیم که این مایه وحدت است.
وی در ادامه سخنانش با اشاره به دیدگاه و خواسته رهبری در خصوص وحدت حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: رهبری وحدت حوزه و دانشگاه را در وحدت در هدف تعریف کردند و هدف را ساختن جامعه ای اسلامی دانستند. خب اگر به تعریف رهبری از بسیج نگاه کنیم که همان علاقه مندی قلبی نسبت به اسلام و انقلاب است خواهیم دید که می شود تفکر بسیجی را حلقه وصل دانشگاه و حوزه دانست. چرا که بسیج متعلق به هیچ یک نبوده و در هر دو هست. لذا باید بگویم بسیج دانشجویی و بسیج طلاب باید پیشگام این وحدت باشد.
موسوی در پایان با ارائه پیشنهاداتی در خصوص وحدت حوزه و دانشگاه تصریح کرد: بنده در جهت تقویت وحدت حوزه و داشگاه پیشنهاداتی دارم. اولین چیزی که لازمه این که اهل حوزه و دانشگاه در برابر هم تواضع داشته باشند و دومین پیشنهاد بنده برگزاری اردوهای جهادی مشترک طلاب و دانشجویان است.