دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی در پی تبدیل شدن به قطب علوم انسانی
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۰۹۲۶

دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی در پی تبدیل شدن به قطب علوم انسانی

رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی گفت: ما در تلاش هستیم تا در رشته‌های زبان و ادبیات فارسی، انگلیسی و عربی، ریاضی، علوم تربیتی و آموزش ابتدایی تبدیل به قطب شویم.

حبیب الله صفرزاده، رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در بجنورد، اظهار کرد: زمان تبدیل شدن به قطب در رشته‌های علوم انسانی قید شده هنوز دقیق مشخص نیست، اما درخواست خود را برای تهران ارسال کرده و پیگیری های آن نیز در حال انجام است.

 

وی اعلام کرد: طبق ماده ۲۸ سازمان سنجش که امسال تدوین شده، دانشجویان جهت استخدامیطی یک دوره ۳۶ ماهه مهارت‌های حرفه‌ای تربیت معلم را می‌گذرانند و بعد از تایید صلاحیت استخدام خواهند شد.

 

رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی در پاسخ به این سوال که آیا زیرساخت های کافی برای تبدیل شدن به قطب را دارید، گفت: هم اکنون ۱۸ عضو هیئت علمی داریم و حدود ۲۰۰ استاد مدعو با سطح علمی خوب نیز در این دانشگاه فعالیت می کنند.

 

وی با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی روز به روز رو به پیشرفت و رشد است، ادامه داد: امکانات و فضای فیزیکی مناسب و تکمیل زیر ساخت‌ها با جدیت در دستور کار است.

 

صفرزاده گفت: این دانشگاه از کتابخانه‌ای غنی و ورزشگاهی مناسب برخوردار است و سالن آمفی‌تئاتر آن نیز وسیع بوده و در حال تجهیز است.

 

رئیس دانشگاه فرهنگیان خراسان شمالی اذعان کرد: دانشگاه در تلاش است تا پردیس ۲ خواهران را نیز احداث کند و در حال حاضر ۳۰ هکتار زمین به این دانشگاه واگذار شده و از طرف آموزش و پرورش نیز ۱۰ تا ۱۵  هکتار زمین در اختیار این دانشگاه قرار گرفته است.

 

وی در پایان خاطر نشان کرد: اگر دانشگاه بتواند به قطب تبدیل شود دانشجویان به صورت تخصصی آموزش خواهند یافت و نیاز استان در تامین معلمان برجسته برطرف خواهد شد.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار