آخرین اخبار:
کد خبر:۴۷۱۱۵۷
رئیس دانشگاه آزاد خراسان جنوبی:

همدلی و هم‌افزایی حوزه و دانشگاه یک ضرورت است

رئیس دانشگاه آزاد خراسان جنوبی گفت: وحدت، همدلی و هم‌افزایی دو نهاد مقدس حوزه و دانشگاه می‌تواند در تبیین هنجارهای اجتماعی، هویت ملی و آموزه‌های معنوی و اسلامی در جامعه بسیار مؤثر باشد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد خراسان جنوبی، علیرضا حسنی، رئیس دانشگاه آزاد خراسان جنوبی ضمن گرامی داشت ۲۷ آذر سالگرد شهادت اندیشمند و مجاهد شهید آیت الله دکتر محمد مفتح گفت: از آنجا که شهید مفتح هم یک روحانی دانشمند و هم یک دانشگاهی متعهد و مبارز بود توانست به حلقة اتصال دو نهاد مقدس حوزه و دانشگاه تبدیل شود.

 

وی در ادامه با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) همواره دانشجویان و طلاب را در دو قوة اصلی اسلام می دانستند و نسبت به مسأله وحدت حوزه و دانشگاه یک نگاه راهبردی داشتند و حتی در وصیت نامة سیاسی الهی خود بر اهمیت آن تأکید کرده اند و مقام عظمای ولایت حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای هم وحدت حوزه و دانشگاه را وحدت در هدف می دانند، گفت: در نگاه تیز بین مقام معظم رهبری هدف وحدت حوزه و دانشگاه این است که همه به سمت ایجاد یک جامعه اسلامی پیشرفته مستقل و الگو حرکت کنند.

 

رئیس دانشگاه آزاد خراسان جنوبی در ادامه با اشاره به اینکه شناخت اندیشه های متعالی بزرگانی مانند شهید مفتح برای نسل جوان امروز بسیار ارزشمند و امید بخش است، گفت: هم دانشگاهیان و هم حوزویان باید در جهت تبیین و نشر اندیشه های آن شهید بزرگوار اقدام کنند.

 

حسنی ضمن تأکید بر ضرورت هم بستگی وحدت، هم دلی و هم افزایی و تعامل مثبت و سازنده بین عالمان حوزوی و دانشگاهی برای تبیین هنجارهای اجتماعی و هویت ملی و آموزه های معنوی و اسلامی گفت: مهم ترین ثمرة تقویت و تعمیق پیوند حوزه و دانشگاه، ایجاد وفاق ملی و انسجام اسلامی حول محوریت ولایت فقیه در کل جامعه اسلامی است.

 

وی در پایان گفت: امیدوارم به برکت خون پاک شهید مفتح و دیگر شهیدان حوزه و دانشگاه و با همت و مجاهدت خالصانة دانشگاهیان و حوزویان این دو نهاد مقدس و متعالی هر روز بهتر از دیروز نقش فعال و مؤثر خود را در کشور اسلامی مان ایفا کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار