کد خبر:۴۷۲۲۴۵
بیانیه جمعی از تشکل های دانشجویی دانشگاه زنجان:

چه کسی مجوز رقص در دانشگاه را صادر کرده است؟/ ریاست دانشگاه عذرخواهی کند

چه کسی اجازه رقصیدن گروه رقص در دانشگاه را که توسط مجری اعلام شد؛ صادر کرده است؟!

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از زنجان، پس از اتفاقات صورت گرفته در برنامه جشن روز ۳۰ ام مهرماه در دانشگاه زنجان که همراه با رقص و آوازخوانی بوده است، جمعی از مجموعه های دانشجوئی این دانشگاه با انتشار بیانیه ای اعتراض خود را نسبت به این رخداد اعلام کردند .

متن این بیانیه به شرح ذیل است :

بسمه تعالی

امام صادق (ع) می فرمایند : بدانید که هرچه را خداوند دستور داده که از آن دوری کنید آنرا حرام فرموده و از آثار رسول خدا (ص) و سنت ( و روش ) او پیروی کنید و از هوای نفس و آراء خود پیروی نکنید که گمراه شوید ، زیرا گمراه ترین مردم در پیشگاه خدا آن کسی است که از هوای نفس و رای خود بدون راهنمایی خدا پیروی کند.

به نام ولایت به کام سفاهت

برنامه ای که روز گذشته  به نام جشن آغاز ولایت امام زمان (عج) در دانشگاه زنجان برگزار شد ؛ انتظار می رفت بر پایه ی ارزش ها ،آداب و اخلاق اسلامی-دانشجویی و بر اساس قانون باشد اما متاسفانه این گونه بخاطر بی تدبیری و سوء مدیریت دانشگاه به بیراهه کشیده شد.
 

ریاست محترم دانشگاه

 برنامه ای که ما مسبب اصلی آن را جنابعالی می دانیم در شان دانشگاه و در چهارچوب قانون کشور و به تبع آن قانون دانشگاه نبوده و مصداق بی قانونی است.
آقای رییس

 مگر نه این که طبق ابلاغیه وزارت علوم برگزاری کنسرت در دانشگاه های تابعه آن نهاد ممنوع می باشد. مگر نه این که حضرت امام خامنه ای در دیدار روسای دانشگاه ها با ایشان –که ظاهراً جنابعالی هم حضور داشتید- فرمودند : بعضی‌ها کار فرهنگی را در داخل دانشگاه با کنسرت و اردوهای مختلط اشتباه گرفته‌اند؛ خیال می کنند کار [فرهنگی این است‌]؛ می گویند باید دانشجو شاد باشد! شاد بودن برای هر محیطی چیز خوبی است امّا چه‌جوری؟ و به چه قیمتی؟ پس با چه مجوزی کار خود را فرهنگی تعریف می کنید؟! چگونه برنامه شاد توام با معنویات تبدیل به برنامه رقص و آواز می شود؟!


جناب رییس

چه کسی اجازه رقصیدن گروه رقص در دانشگاه را که توسط مجری اعلام شد؛ صادر کرده است؟! اگر تعریفتان از برنامه فرهنگی این بود؛ احتمالاً آموزش کنسرت و تعیین جایزه برای اجرای آن توسط دانشجویان را هم قسمتی از کار آموزشی دانشگاه تعریف کرده اید! جناب رییس دانشگاه، اگر کار فرهنگی شما این است که وای بر حال این دانشگاه. اگر برداشت شما از ولایت این است وای بر ولایت پذیری شما!

اصل شادی مقوله ای است که هیچ اندیشه و تفکری با آن مخالف نبوده و بلا شک دین مبین اسلام هم از این امر مستثنی نیست؛ اما مسلم این است که نباید رقاصی و آوازه خوانی را با شادی و نشاط برابر دانست.


فعالیت فرهنگی دانشجویان و تشکل ها که نام دانشگاه با آنها در وزارت علوم و سایر مراجع به چشم می خورد با این سوءبرخوردهای شما طبیعتا به بیراهه خواهد رفت و ما این رفتار شما و برنامه تان را توهین به تشکل های دانشجویی و فعالیت های فرهنگی می دانیم؛ چرا که غیر از این نمی توان نامی بر آن نهاد.


ای کاش حداقل از محضر حضرت ولی عصر(عج) شرم کرده و به اسم امامت و ولایت برنامه رقص و پایکوبی برگذار نمی شد.
ما تشکل های دانشجویی دانشگاه ضمن محکوم کردن مسئولین به بی تدبیری و غفلت، این فاجعه فرهنگی را شایسته عرض تسلیت می دانیم و خواستار رسیدگی نهادها و ارگانهای ذیربط در این مورد بوده و عذر خواهی ریاست دانشگاه را  در این زمینه انتظار داریم.

السلام علی من التبع الهدی

۹۴/۰۹/۳۰

بسیج دانشجوئی حوزه شهید بهشتی (ره ) دانشگاه زنجان

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه زنجان

هیئت مکتب الزهراء دانشگاه زنجان

حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان زنجان

کانون های نهادمقام معظم رهبری در دانشگاه زنجان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۱ دی ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۴
آقا یکی رسیدگی کنه به این وضع
7
0
سرباز ولایت
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۸
دانشجوهای ارزشی و بیدار و بصیر ما قطعا مطالبه گری خودشون رو تا زمانی که پاسخ مشخص بگیرن ادامه خواهند داد!جناب .... ریاست محترم دانشگاه مجری صراحتا اعلام کرد اجازه رقص صادر شده !!از طرفی این برنامه های به اصطلاح فرهنگی هم تحت نظر شماست و میاد تو شورای فرهنگی!!!پس سعی کنید جواب قانع کننده داشته باشید!
قرار نیست به بهانه ی شادی خطوط قرمز زیر پا گذاشته بشه که مسؤلان فرهنگی گذاشتند!
آقای رییس ما از شما انتظار داریم که بیانات مقام معظم رهبری رو کمی به یاد بیارید!
خیلی نگذشته که اینگونه سر جنگ با ارزشها و فرهنگ رو معاونت به اصطلاح فرهنگی برداشته!
جالب تر اینکه همین مسؤلان به اصطلاح فرهنگی رضایت اکثریت رو دلیل بر حقانیت اون برنامه میدونن!
ما منتظر عذرخواهی شما هستیم زودتر فقط جناب رییس
1
0
سرباز ولایت
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۲
آقای رییس جناب....با گوشهای خودم شنیدم مجری از صدور مجوز رقص پشت تریبون جمع را سر ذوق آورد!!!
مگر نه اینکه برنامه ها زیر نظر شورای فرهنگی است و شما هم عضو آن!؟
پس دانشجویان بصیر و بیدار دانشگاه زنجان منتظر جواب شماست!!!!
امیدوارم جواب قانع کننده ای داشته باشید برای احساسات جریحه دار شده!
فقط کمی زودتر...
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار