کد خبر:۴۷۲۷۱۵

آنفلوانزا در مازندران جان ۱۷ نفر را گرفت

مدیر گروه بیماری‎های عفونی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، مرگ ۱۱ مازندرانی را براثر ابتلا به بیماری آنفلوانزای خوکی (H۱N۱) تایید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرهنگ بابامحمودی اظهار کرد: تا این ساعت، 11 نفر در مازندران براثر ابتلا به بیماری آنفلوانزای خوکی جان خود را از دست دادند که 9 مورد در مراکز زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران و دو نفر نیز در حوزه دانشگاه بابل جان خود را از دست داده‎اند.

 

وی با اشاره به اینکه علاوه بر این تعداد، 6 نفر دیگر نیز بر اثر سرماخوردگی جان خود را از دست داده‌اند، افزود: نمونه آزمایش مرگ این افراد به‎علت آنفلوانزای خوکی، منفی بوده است.

 

رئیس گروه بیماری‎های عفونی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه در حال حاضر حدود 230 بیمار مشکوک به آنفلوانزای خوکی در مراکز بیمارستانی ساری، بابل و تامین اجتماعی مازندران بستری هستند، افزود: مرگ‌هایی که اتفاق افتاده، بیشتر در بین افراد مسن بوده یا اینکه زمینه بیماری‎های عفونی و سخت را داشته‎اند و در دو مورد مرگی که بین جوانان گزارش شده، به‎دلیل استفاده از آنتی‎بیوتیک‎ها و کورتون بوده است.

 

این مسئول با تأکید بر اجتناب خودسرانه از مصرف آنتی‎بیوتیک‎ها و کورتون، گفت: بیماران باید در نخستین فرصت به پزشک خانواده خود مراجعه کنند زیرا مصرف خودسرانه این داروها منجر به ضعف سیستم بدن می‎شود.

 

بابامحمودی درباره شایعاتی مبنی بر قرنطینه کردن بیمارستان امام ساری، گفت: بیش از صددرصد سقف پذیرش را در بیمارستان امام داریم، لذا برای اینکه تخت کافی برای بیماران مشکوک به آنفلوانزا را در اختیار داشته باشیم؛ عمل‎های غیراورژانسی و غیرضرور را تا یک‎هفته به تأخیر انداختیم.

 

وی در پایان بار دیگر از مردم خواست تا بهداشت فردی به‌ویژه شست‎وشوی مرتب دست‎ها را رعایت کنند، اگر مبتلا به سرماخوردگی شدند در نخستین فرصت به پزشک خانواده خود مراجعه و داروها را به‎موقع مصرف و حتی‎الامکان از رفت به مدرسه یا محل کار برای چند روز اجتناب کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار