کد خبر:۴۷۶۶۳۸

فرانسه آزمایش بمب هیدروژنی کره شمالی را محکوم کرد

فرانسه امروز چهارشنبه آزمایش موفقیت‌آمیز بمب هیدروژنی کره شمالی را محکوم کرد.

به گزارش گروه بين الملل خبرگزاري دانشجو، به نوشته روزنامه فرانسوی فیگارو، کاخ ریاست جمهوری فرانسه (الیزه) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: فرانسه آزمایش هسته‌ای کره شمالی را محکوم می‌کند و آن را نقض غیرقابل قبول قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد می‌داند و خواستار عکس‌العمل شدید جامعه بین‌الملل است.

 

کره شمالی امروز از آزمایش موفقیت‌آمیز یک بمب هیدروژنی در نزدیکی سایت اصلی آزمایش‌های هسته‌ای این کشور خبر داد.

 

شبکه دولتی کره شمالی این خبر را اندکی پس از آن اعلام کرد که یک زلزله 5.1 ریشتری نزدیک «پانگی ری» به وقوع پیوست.

 

دیپلمات‌های سازمان ملل گفته‌اند انتظار می‌رود شورای امنیت سازمان ملل روز چهارشنبه (امروز) در نیویورک تشکیل جلسه خواهند داد و این مساله را بررسی می‌کنند.

 

این آزمایش هسته‌ای محکومیت‌هایی را برای کره شمالی در جهان در پی داشته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار